Carolina Gynnings snuskiga bekännelse – för att hetta upp sexlivet: ”Lite sjukt eller?”

Är det någon som aldrig är rädd för att sticka ut hakan så är det Carolina Gynning, 43.

Den frispråkiga skånskan har alltid många järn i elden och drar sig inte det minsta för att dela med sig av både det ena och det andra ur sitt liv. Oavsett om det rör sig om hennes konst, smycken, skådespeleri – eller poddande.

Framför allt är det kanske det sistnämnda, poddandet, som utmärkt sig särskilt på sistone. Podden drivs tillsammans med Carina Berg och heter ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” där duon diskuterar allt mellan himmel och jord.

Bland annat delar Gynning med sig av en intim hemlighet, som nog får många att höja på ögonbrynen.

Testat ”vabbing”

”Vabbing” är en internet-trend som nu även hittat till Sverige. Det går helt enkelt ut på att en kvinna ska använda slidsekret som parfym.

Ja, att smörja in sig på hals och nacke, där man vanligtvis har parfym, med slidsekret för att locka till sig män.

Det låter nog avskräckande för många, men inte för Carolina Gynning.

”Lite sjukt eller?”

I podden berättar Gynning enligt Nyheter24 om hur hon försökte förföra pojkvännen Viktor Philipson med hjälp av ”vabbing.”

– Så jag körde vabbing när jag kom hem. Jag jobbade upp mig själv och hej och hå. Barnen hade somnat och vi skulle kolla på en film. Då började han göra lite närmanden och sådär, men han sa aldrig ”gud vad du luktar gott”, säger Carolina enligt Nyheter24.

Carina Berg ville såklart veta mer, vilket Gynning gärna gjorde:

– Jag har liksom inget spektakulärt att säga, det var inte så att han flåsade och sa ”vad är det för ny parfym du har”. Men så var det liksom inte. Jag tror såhär, nej det är för äckligt. Jag luktar nog alltid fitta. Nej det här får vi ta bort från programmet, är inte det lite sjukt eller, säger Carolina Gynning enligt Nyheter24.

Tycka vad man vill om Carolina Gynning, men frispråkig, det är hon!