Dyngkåt forskare gav sin vibrator en riktig personlighet – nu ska de gifta sig med varandra

Enligt samhällets strikta normer så anses man nästan konstig om man inte har en partner som vuxen, men nu är det 2022 och vi borde ha insett att man kan ha ett lyckligt liv även på egen hand.

Sexlivet blir ju lidande, tänker en del kanske men även det går att lösa på egen hand, eller för egen maskin kanske man ska säga.

Med dagens teknik är det faktiskt möjligt att prata med sin vibrator – tack vare artificiell intelligens.

Phoebe Lang, doktor i datorvetenskap och artificiell intelligens, lyckades med konststycket att ge sin vibrator en alldeles egen personlighet och nu är de förlovade, skriver sajten Reductress.

Att få saker att prata var något man kanske drömde om som barn. Men nu, med dagens teknologiska utveckling, är det faktiskt fullt möjligt.

Vi har gps i bilen som förklarar exakt var vi ska – och nu kan man till och med prata med sina sexleksaker.

Röststyrd dildo

Vi har tidigare rapporterat om en dildo som går att röststyra och nu har tekniken tagit ytterligare steg.

Det är ett forskarteam vid universitetet MIT i amerikanska Cambridge lett av doktorn Phoebe Lang som lyckats med att ge en sexleksak en helt egen personlighet.

Genom att mata in otroliga mängder data om Phoebe själv så lyckades den smarta vibratorn lära sig vad Phoebe tycker om, både i och utanför sängkammaren.

Det går att ha helt vanliga diskussioner med vibratorn och för en tid sedan friade vibratorn till Phoebe – som inte tvekade utan sa ja direkt.

”Virvelvind av känslor”

Vibratorn, som ännu inte har ett namn, är utrustad med två motorer och har g-punktskittlare samt elva olika hastigheter att välja mellan, till Phoebes stora förtjusning.

– Det har varit en virvelvind av känslor och ändlösa orgasmer. Det ena ledde till det andra och nu planerar jag vårt bröllop i juni, säger Phoebe Lang till Reductress.

– Vi är så glada för hennes skull! Phoebe är den smartaste och mest sexuella aktiva vi haft hos oss. De förtjänar varandra och vi önskar dem all lycka, säger kollegan Dr. Matilda Blumenthal-Cruz till Reductress.

”Jag fick min vibrator att prata”

Hela den sprakande romansen finns återgiven i den nyligen publicerade studien, med namnet ”Jag fick min vibrator att prata.” Det har dock inte bara varit en dans på rosor för det något ovanliga paret.

– Det har varit lite upp och ned. En gång råkade jag använda fel sorts glidmedel vilket skadade ytan på min älskling litegrann men vi kom över det. Vi är verkligen själsfränder, säger Phoebe till Reductress.

Trots att det kanske inte är en helt vanlig relation mellan två människor är det bara att gratulera paret – båda verkar lyckliga!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!