Här anordnas nu stor gruppsex-fest för alla pilska par – enorma kåtslaget får dem att strunta i coronareglerna

Det har varit ett dystert 2020 så här långt.

Så även för världens swingers vars vilda gruppsexfester ställts in på sina håll.

Nu kommer dock glädjande besked för de riktigt pilska paren som tycker om att vara snuskiga tillsammans med andra. En av Englands största swingersklubbar lovar att de kommer anordna årets största evenemang.

Swingers – för den som inte är helt bekant med begreppet – deltar i swinging. Det är en livsstil som innebär att man regelbundet medverkar i sexuella aktiviteter där fler än en partner är inblandade, skriver Wikipedia.

Ofta är både gruppsex och partnerbyte en del av lockelsen hos de aktiva.

Glädjande nyheter för alla swingers

Vi har tidigare skrivit om att Europas största swingersfestival fick ställas in på grund av coronakrisen – och pandemin har även slagit hård mot de svenskar som har den här kontroversiella livsstilen.

Nu kommer dock glädjande besked för alla som gillar att snuska i grupp.

Bild: HU9

Den mycket exklusiva swingersklubben HU9, som ligger i engelska Hull, lovar att man kommer anordna sin årliga sexfestival ”Swing Fest”, skriver Ladbible.

Bild: HU9

För att mildra den kritik som kan uppstå i skenet av coronakrisen, så menar klubben att man kommer se till att deltagarna håller sig till social distansering. Utan att vara en expert på det här området, så kan nog de flesta räkna ut att det blir svårt. Mycket svårt, vilket flera medier har poängterat.

Ägarens svar på skarpa kritiken

Det verkar som att det enorma kåtslaget får dem att strunta i coronarestriktionerna, helt enkelt. Ägaren Rob Smith hävdar dock, enligt Ladbible, att man satt in ett antal åtgärder för att minskat risken för smitta.

Bild: HU9

Alla är dock inte välkomna. Man måste dels vara medlem hos HU9 och evenemanget, som äger rum den 30 augusti, har endast marknadsförts i specifika swingersgrupper. Det är också genom dem man kan köpa sina biljetter.

Bild: HU9

Känner du någon som borde åka till England och testa på lite snuskande? Tagga då den personen på Facebook eller dela vidare den här ”viktiga” nyheten till dina vänner!