Här är sköna peniskudden – med din kompis ansikte som ollon

Är du på jakt efter den perfekta julklappen?

Kanske till din make, flickvän, svärförälder, kollega eller vän? Inga problem – från och med nu behöver du inte söka längre. Vi har nämligen gjort jobbet åt dig och letat upp den optimala gåvan.

Eller vad sägs om en peniskudde med mottagarens ansikte som ollon?

Bild: Snugzy

Vi har alla varit där. Antingen inför jul eller en födelsedag. Man tänker, funderar och grunnar – men det går inte att komma på vad man ska ge bort. Presenter kan vara riktigt knepiga och det är svårt att veta hur gåvan ska tolkas.

Personlig och skräddarsydd

Företaget Snugzy har dock löst problemet åt oss alla. Du kan helt enkelt sluta ha ångest över vad du ska ge till den där speciella personen i julklapp. Vem skulle liksom kunna bli missnöjd över att få en peniskudde med sitt eget ansikte som ollon?

Givetvis ingen!

Bild: Snugzy

Vi har tidigare skrivit om en annan, enorm peniskudde – men den här är alltså mer personlig och skräddarsydd för mottagaren. Höjden är 45 cm och bredden 30 cm. I samband med att man lägger sin beställning måste man ladda upp en bild på den personen vars ansikte ska agera som ollon.

En klockren julklapp

Sedan skickas den hem till dig – till en kostnad (exklusive frakt) på 27,99 pund, vilket motsvarar ungefär 350 svenska kronor. Jag kan tycka att det är en ganska rimlig kostnad för en sådan här genomtänkt, mysig och prickfri present.

Bild: Snugzy

Tillverkaren heter Nerdy Banana och specialiserar sig på personliga produkter som kan handla om allt från sockor och underkläder till djurleksaker, skriver Unilad.

Så sitt nu inte och fundera över den perfekta julklappen längre – den finns ju här mitt framför dig! Bara att slå till – innan den här troligen eftertraktade varan tar slut.

Bild: Snugzy

Känner du någon som borde skaffa en sådan här? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare det här klockrena tipset till dina vänner!