Här chockar kvinnan hela planet – torkar sina trosor under fläkten

Här chockar kvinnan hela planet – torkar sina trosor under fläkten

De flesta av oss som rest en hel del har säkert hamnat bredvid någon lite underlig medpassagerare under en flygning. Någon som inte rättar sig in i ledet, utan kör sitt eget race. Många gånger kan det kanske vara lite lustfyllt, men det kan även nå skumma nivåer.

Just på flygplan är det ju en väldigt instängd och trång miljö. Då gäller det att ha respekt för andra resenärer och personalen ombord.

Men det här har visat sig vara svårt för vissa. Så sent som häromdagen kunde vi rapportera om en man på en flight mellan Amsterdam och Dubai som fes så illa att tumult uppstod – och man tvingades nödlanda i Österrike.

Men nu kommer nästa helgalna nyhet uppifrån luften. Det var på ett smockfullt plan som var på väg från Antalya till Moskva med Ural Airlines som en kvinna bestämde sig för att göra sig lite extra fräsch inför landningen.

Majoriteten av oss hade nog gått in på toaletten för de flesta ändamål som berör ens mer privata hygien, men inte den här kvinnan. Hon tog plötsligt, helt sonika, av sig sina trosor och ”torkade” dem under fläkten ovanför sitt säte. Mitt framför andra, förvånande passagerare.

Stort intresee

Där satt hon sedan med armarna i skyn under ungefär 20 minuter. Ett vittne berättar för tidningen The Sun att många på planet följde det oväntade förloppet med stort intresse.

– Vi medpassagerare var lite förvirrade över situationen, men sa inget, säger vittnet.

En resenär några rader bakom kvinnan bestämde sig för att filma en snutt av den märkliga händelsen – och la sedan upp den på sociala medier (se klippet nedan). Det skapade en humoristisk diskussion om vad det hela handlade om.

En del tror att hon vädrade sina trosor ute bland medpassagerarna för att det exalterade henne medan andra tror att mer vardagliga orsaker kan ligga bakom.

Vad tror du hände?

Vi lär aldrig få veta – men får helt enkelt nöja oss med att det gav oss ett gott skratt!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/4eJL6p1-YCo” /]

Var inte blyg nu, DELA vidare om du också hamnat bredvid en knepig typ under en resa, eller dela med dig av berättelsen i kommentarsfältet!