Här fångas parets vågade sexakt på film – när de lämnas själva i biosalongen

De flesta går på bio för att se film.

Andra gör det kanske främst för att komma undan vardagsstressen en stund – eller för att få mumsa godis.

Sedan finns det människor som också gör det med snuskigare syften. Ett sådant par fångades nyligen på en video – som nu sprids till miljontals.

En hel del personer har sexuella fantasier om att ha sex på vågade platser – som i ett omklädningsrum, på jobbet, utomhus – eller på bion. Det sistnämnda verkar ha varit en våt dröm för det här paret (nedan).

Bestämmer sig för att passa på

Ett videoklipp från övervakningskameran på en brittisk bio sprids nu som en löpeld på nätet. I bild kan man då se en man och en kvinna som lämnats ensamma i en tom salong – och då bestämmer sig för att ”passa på”.

LÄS MER: Andreas filmar sin sexakt uppe på pyramid

Mannen sätter sig i en stol på raden längst fram, båda klär av sig mer eller mindre nakna – och sedan börjar kvinnan ”rida” sin partner.

Bild: Youtube

I klippet kan man se hennes rörelser, även om videosnutten är av svag kvalitet och en del av bilden givetvis är ”blurrad”, så att man inte ska kunna se de mest privata delarna.

Bild: Youtube

Den intima stunden i biosalongen började sedan spridas på nätet – och klippet har redan nått miljontals.

Många är nyfikna på om det kan ha varit själva filmen som visades som väckte den vågade sexidén. Vilken kan det då ha varit?

Bild: Youtube

Har du något förslag på vilken film det kan ha varit som visades?