Hon har lagt 500 000 kronor på att se ut som Ivanka Trump: ”Ren och skär perfektion!”

Hon har lagt 500 000 kronor på att se ut som Ivanka Trump: ”Ren och skär perfektion!”

Under de senaste åren, i takt med att plastikkirurgi blivit allt mer populärt, har många människor världen över blivit som besatta av att förändra sitt utseende. Det är givetvis synd att de inte är nöjda med hur de ser ut från början, men samtidigt måste man respektera att alla har sin fria vilja.

Att efterlikna kändisar är något som dessutom verkar locka ganska många. Kanske är det ett sätt att försöka få lite strålkastarljus på sig, eller så kanske man bara beundrar den berömda personen så pass mycket att man vill bli så lik den som möjligt.

Jag kommer nog aldrig riktigt förstå mig på det där, men det är svårt att bortse från att det är rätt intressant hur människor väljer att forma sina liv utifrån hur de vill se ut.

Vi har tidigare skrivit om att människor spenderat hundratusentals kronor på att se ut som levande Barbie-dockor, Angelina Jolie och Brad Pitt. Ja, det finns ingen brist på kreativitet hos en del av de som tar till operationer för att förändra hur de ser ut.

Jag skulle själv aldrig ta till plastikoperation – förutom om man kanske varit med om en olycka – men jag tycker samtidigt inte man ska se ner på de som väljer att göra diverse skönhetsingrepp. Det är ju faktiskt deras egna, fria val.

Den senaste av personer i raden att försöka efterlikna en mycket välkänd person är den nu 34-åriga amerikanskan Tiffany Taylor. Hon är som besatt av att se ut som Ivanka Trump – alltså presidentdottern i USA, som även hon är involverad i politikens toppskikt.

Ivanka Trump. Bild: Wikimedia Commons.

Både pappa Donald och dottern Ivanka har sedan de klev in i Vita huset mötts av massvis av kritik, men det är samtidigt tydligt att det finns de som står bakom presidentfamiljen. Det finns det säkert många som tycker är synd – men det kan vi ta en annan gång.

Tiffany Taylor har nu spenderat drygt 60 000 dollar, motsvarade strax över 500 000 kronor, på skönhetsingrepp för att bli så lik Ivanka Trump som möjligt. Det har bland annat blivit två bröstförstoringar, två näskorrigeringar och en fettsugning.

Tiffany Taylor. Bild: ABC News.

Börjar bli nöjd

Förra året sa hon följande i en intervju med ABC News:
– Jag gillar Ivankas klassiska, snygga stil – och det är främst den jag försöker ta efter, berättade Taylor, som dessutom gjort ingrepp i kinderna, läpparna och hakan.

Tiffany Taylor. Bild: ABC News.

Nu börjar hon bli riktigt nöjd med sitt utseende – och tycker sig allt mer likna presidentdottern. På ABC News fråga vad hon tänker när hon ser sig själv i spegeln håller hon inte direkt igen:
– Jag ser perfektion! Ren och skär perfektion – som ett konstverk!

Taylor försöker även klä och sminka sig på samma sätt som Ivanka Trump – allt för att bli så lik idolen som möjligt. Hon stänger inte heller några dörrar för att det kan bli fler operationer i framtiden.

Vilken kändis hade du velat se ut som, eller är du helt nöjd som du är? Kommentera gärna vad du tänker om detta? Eller dela om du tycker att detta är helknasigt!