Kaos i populär mataffär – efter att galning bajsat över halva butiken

Det finns tokstollar överallt – men somliga är sannerligen värre än andra.

Kaos utbröt nyligen i en populär mataffär i den amerikanska delstaten Ohio – efter att en kvinna i 40-årsåldern gripits för att ha snattat.

Hennes kontring? Att bajsa ner halva butiken.

Det var på matvarukedjan Walmart som kvinnan sågs snatta varor, men personalen hann inte stoppa henne innan tjuven smitit från affären. Man lyckades dock ta fram bilder från övervakningskameran – och var därför förberedda om hon skulle återvända.

Hade stulit för över 2 000 kr

Och mycket riktigt – dagen därpå var kvinnan tillbaka för att stjäla mer, skriver sajten Rare.

Bild: Haywood County Detention Center

Butikernas vakter kunde då gripa henne och ta tjuven in i ett bakomliggande rum. Där kunde man konstatera att hon sammantaget försökt stjäla varor för 238 dollar – motsvarade en bra bit över 2 000 kronor.

Sedan skulle det hela ta en ny, märklig vändning.

Bild: Pxhere

Kvinnan började snart skrika. Hon slängde sig med fula svordomar och kallade personalen för hemska saker. Tjuven uppgav dessutom en falsk identitet – men skulle snart ta det hela ett steg längre.

Fortsatte bajsa på vägen ut

Plötsligt lyfte hon på sin klänning – och började bajsa inför vakterna. Rakt ner på golvet. Personalen, som backade undan för att undvika att träffas av attacken, kallade då på förstärkning – och polisen anlände snart till platsen.

Bild: Shutterstock

Då kunde man arrestera kvinnan – som sedan fortsatte att skita på vägen ut vid butikens entré, enligt Rare

Hon fick spendera fyra dagar i häkte – men erkände sig sedan skyldig till brott. Nu står det klart att det blir en villkorlig dom för bajsligisten.

Ett liknande fall utspelade sig nyligen i England då en man sket ner ett helt omklädningsrum på ett gym. Han kom dock undan.

Känner du någon som hade kunnat ställa till med något liknande? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner!