Mamman är beroende av tatueringar: Nu avslöjar hon nästa, barnförbjudna tatuering

Mamman är beroende av tatueringar: Nu avslöjar hon nästa, barnförbjudna tatuering

Förr i världen såg man tatueringar enbart på sjömän och kåkfarare, men idag är det väldigt populärt att tatuera sig.

Det är dock allt annat än vanligt att tatuera sig i ansiktet, men det som med allt annat här i världen finns det undantag.

Som tvåbarnsmamman Melissa Sloan. Hon har tatuerat sig så mycket att hon nu knappt har några tomma utrymmen kvar på huden – men vill ändå fortsätta tatuera sig.

Nu har hon avslöjat vilken hennes nästa tatuering ska bli, och det är inget barntillåtet…

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Armar, rygg och ben. Det är oftast där folk väljer att placera sina tatueringar. Men Melissa, 46, har gått ett steg längre.

Tatuerar sig själv

Melissa skaffade sin första tatuering för längesedan och för tio år sedan började hon tatuera sig själv.

Melissa tatuerar sig själv upp till tre gånger per dag och hennes familj har nu börjat oroa sig över mängden bläck på huden. Melissas mål är att vara helt täckt av tatueringar.

– Jag är väl beroende men det är ju en del av vem jag är. Folk säger att jag börjar bli blåaktig i huden men då får jag väl helt enkelt skaffa lite mer färgglada tatueringar, säger Melissa till Daily Star.

”Fuck off” i pannan

Melissa har sedan länge tappat räkningen på hur många tatueringar hon har men vet vad hon vill ha framöver: fula ord – mitt i pannan.

Trots oro och kritik så är Melissa besluten om att fortsätta tatuera sig.

– Jag skulle nog skriva ”fuck off” eller något liknande, för det är sådan jag är. Jag är inte rädd att vara den jag är och det är väl det som skrämmer folk, min personlighet, säger Melissa till Daily Star.

Tryck nu på DELA-knappen!