Mamman säljer sin bröstmjölk till pilska män – skickat iväg över 500 liter: ”Blivit beroendeframkallande”

Det finns udda affärsidéer – och sedan finns det extremt udda affärsidéer.

Vi har tidigare skrivit om Roxy som säljer sina smutsiga strumpor, men nu har vi stött på en ännu knepigare inkomstkälla.

Det är en 24-årig cypriotisk tvåbarnsmamma som säljer sin överblivna bröstmjölk – till främmande män.

– Det har nästan blivit beroendeframkallande, säger hon enligt Daily Mail.

Rafaela Lamprou har alltså kommit på ett unikt sätt att tjäna extra pengar genom sitt moderskap. 24-åringen säljer sin bröstmjölk på nätet. Hennes kundkrets består till stor del av träningskillar som hävdar att mjölken hjälper dem att bygga muskler.

Finns män med fetischer

Det var när sonen Anjelo föddes 2017 som mamman insåg att hon producerade mer mjölk än vad som var nödvändigt.

– Det var för mycket och tog upp hela frysen. Jag visste inte vad jag skulle göra av all mjölk, sa hon 2018, enligt Daily Mail.

Bild: Facebook

Då hade hon skickat iväg över 500 liter till främlingar och håvat in omkring 4 500 pund, vilket motsvarar cirka 50 000 svenska kronor. Till en början gav dock Rafaela Lamprou bort sin mjölk gratis – främst till kvinnor som hade problem att producera egen mjölk – men sedan insåg hon det ekonomiska värdet.

Inom kundkretsen finns även män som går igång på tanken av att konsumera bröstmjölk.

– Först var det lite märkligt att ge bröstmjölk till en man med den här fetischen, men så länge det stannar där – och de inte ber om att få se min kropp – så bryr jag mig inte alls. Jag är öppensinnad, säger Rafaela.

Bild: Facebook

Priset ligger på 1 euro för 3 deciliter – och 2018 visste inte mamman hur länge hon skulle fortsätta med sin unika affärsidé.

– Det har nästan blivit beroendeframkallande, menar hon.

Vad tycker du om det här – är det knasigt eller smart? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln till dina vänner!