Martina från Gävle har gjort över 200 plastikoperationer – drömmer om att likna levande seriefigur

.

Alla föds vi med ett helt unikt utseende. Det är ganska fantastiskt om man tänker efter, vi är ändå drygt sju miljarder människor här på planeten och ingen ser ut som någon annan. Visst kan man vara lika varandra, men det finns alltid detaljer som skiljer oss åt.

Det här med utseende är nog inget de flesta av oss ägnar så mycket tid på, man ser ut som man gör helt enkelt.

Men det finns också de som vill sticka ut och se ut på ett visst sätt, och även genomgår stora förändringar för att se ut som de själva önskar.

En av dessa är svenska Martina Bartholf, 29, från Gävle. Hon har genomgått över 200 skönhetsingrepp för att se ut som en mänsklig seriefigur.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

View this post on Instagram

Good morning

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

Martina kallar sig idag för Pixee Fox och har fått mycket uppmärksamhet på senare år på grund av sitt utseende, nästan en halv miljon människor följer hennes uppdateringar på nätet.

Pixee har nämligen spenderat fem miljoner kronor på skönhetsoperationer för att förändra sitt utseende. Drömmen är att se ut som en levande seriefigur.

Tagit bort revben

Ett av de mer uppmärksammade ingreppen var när Pixee opererade bort sex stycken revben för att få en smalare midja, något som hon var först i världen med att göra.

Vissa av skönhetsoperationerna är väldigt riskfyllda, bland annat var Pixee nära att avlida under en operation som genomfördes i Turkiet.

– Jag dog i alla fall under senaste operationen så de fick väcka liv i mig igen. Jag har varit på sjukhus men jag lever och allt är väl bra. Jag har tillbringat tid med min familj och några vänner som har varit väldigt hjälpsamma under denna tid, förklarade Pixee efteråt på sin Instagram.

”Skriver vetenskapshistoria”

Några av förändringarna Pixee gjort är att operera brösten, näsan, underlivet, ögonlocken och dessutom bytt ögonfärg.

– För mig handlar det om att skapa en skulptur, men jag gör det med min kropp. Jag skriver vetenskapshistoria, jag är en pionjär inom skönhetsindustrin, har Pixee förklarat i tv-programmet This Morning.

Inga planer på att sluta

Trots riskerna alla operationer innebär så har Pixee inga planer på att sluta förändra sitt utseende.

– Det handlar inte bara om plastikkirurgi utan om att få skapa ett liv helt efter min egen vilja. Det finns massor av kändisar som opererar sig men aldrig skulle erkänna det. Jag tror världen behöver någon som jag, någon som är öppen och kan prata om allt, säger Pixee i en intervju med The Plastic Surgery Channel.

Vad härligt att Pixee lever sitt liv efter sina egna villkor, utan att bry sig om vad andra säger!

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla som väljer att gå sin egen väg här i livet!