Melissa är ”landets mest tatuerade mamma” och blir utfryst av hela samhället – här är hennes stenhårda svar

Att vara vuxen innebär att man får göra som man vill, så länge man inte bryter mot några lagar eller skadar andra, det gäller även ens eget utseende.

Men vissa tar det här med kroppsförändringar väldigt långt, som sjubarnsmamman Melissa Sloan från Wales.

Melissa kallas för ”landets mest tatuerade mamma” men det har ett pris – hon blir utfryst från alla sociala tillställningar, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Melissa Sloan, 47, har blivit något av en internetkändis, på grund av sina tatueringar, något vi på Humorbibeln uppmärksammat tidigare.

Tatuerar sig själv

Melissa skaffade sin första tatuering för längesedan och för tio år sedan började hon tatuera sig själv.

Melissa tatuerar sig själv upp till tre gånger per dag och hennes familj har nu börjat oroa sig över mängden bläck på huden. Melissas mål är att vara helt täckt av tatueringar.

– Jag är väl beroende men det är ju en del av vem jag är. Folk säger att jag börjar bli blåaktig i huden men då får jag väl helt enkelt skaffa lite mer färgglada tatueringar, säger Melissa till Daily Star.

Socialt utfryst

Men att vara tatuerat överallt, inklusive ansiktet som synes, har sitt pris.

Melissa blir aldrig bjuden på sociala tillställningar. Hon har till exempel aldrig blivit bjuden på ett bröllop och fick inte ens en inbjudan till sin egen mammas begravning.

Nu får hon inte ens komma till skolan när hennes barn har uppträdanden, som skolpjäser till exempel.

Fem av hennes sju barn har dessutom sagt upp kontakten med Melissa.

– Jag har inga vänner. Folk tänker väl att jag har en skruv lös med alla de här tatueringarna. Men de har kanske inte självförtroende att göra det själva bara. Man måste göra det som gör en lycklig och inte bry sig om vad andra tänker. Det är därför jag aldrig blivit bjuden till ett bröllop, säger Melissa till Daily Star.

Vägrar ge upp tatueringarna

Men trots alla hinder som Melissa stöter på i vardagen på grund av sitt minst sagt unika utseende, har hon inga planer på att sluta tatuera sig.

Istället drömmer hon om att göra en minst sagt barnförbjuden tatuering, mitt i ansiktet.

– Jag skulle nog skriva ”fuck off” eller något liknande, för det är sådan jag är. Jag är inte rädd att vara den jag är och det är väl det som skrämmer folk, min personlighet, säger Melissa till Daily Star.

Tryck nu på DELA-knappen!