Muskelknutten övergav kvinnor helt för att leva med sexdocka av plast – nu har det lyckliga paret gift sig

Kärlek är knepigt – den som säger något annat ljuger sannolikt. Oavsett när i tiden man levt så är det alltid svårt att hitta någon man känner så pass starkt för att man vill tillbringa resten av sitt liv med den personen.

Det är så mycket som ska stämma för att äkta kärlek ska uppstå. Dels känslomässig attraktion, men också fysisk attraktion. Dessutom måste personen ha vissa egenskaper som matchar med ens egna, för att det ska fungera i det långa loppet.

Men på samma gång så kan man inte hjälpa vem man faller för. För muskelbyggaren Yuri så innebär det sexroboten Margo – som han nu gift sig med.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Det är brittiska Metro som rapporterar att det lyckliga paret, efter två års förhållande, nu lovat varandra evig trohet.

Humorbibeln rapporterade förra året att paret förlovat sig, och under förra veckan gjorde de alltså slag i saken.

Från nattklubb till drömbröllop

Paret möttes enligt Yuri på en nattklubb i Kazakstan, där paret bor, under 2018. Kärlek uppstod omedelbart och paret började dejta.

Bröllopet skulle egentligen ha ägt rum tidigare år, men fick senareläggas på grund av pandemin som bröt ut under våren.

Iklädda en vit spetsklänning och frack sade de lyckliga tu ja till varandra inför flertalet gäster. ”Det hände. Fortsättning följer” skrev Yuri på sin Instagram tillsammans med en video från bröllopet.

Äktenskapet är juridiskt bindande enligt kazakisk lag, då de enda kraven för äktenskap där är att båda parterna är över 18 år gamla.

”Sexig galning”

Yuri har blivit något av en kändis i och med hans något udda relation med Margo, en sexdocka av plast. Även Margo har blivit känd, och har över 100 000 följare på sitt Instagram-konto.

På Instagram kan man dagligen följa parets liv, där de går på dejter, tränar, vistas i naturen och lever ett till synes normalt liv.

Yuri beskriver sig själv som en ”sexig galning” och blir inte kär i ett specifikt kön, utan blir kär i en själ.

– Jag är förälskad i den sexuella processen. Sexuell läggning och kön är inte intressant då, förklarar Yuri för Metro.

Vad tycker du om det här, är det rätt av Yuri att leva sitt liv som han själv vill eller är det galet? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet, men tänk på att hålla god ton. Kommentarer som bryter mot Facebooks regler kommer att raderas.

Tryck på DELA-knappen för att sprida den här unika historien vidare!