Nya sexdockan kan ersätta kvinnor för gott – har fungerande G-punkt och skiftar humör

Bäst samliv har man givetvis med någon som man genuint tycker om. Då är det betydligt lättare att få en fungerande personkemi – och med tiden lär man sig vad den andra tycker om i sänghalmen.

Men för de män har svårt att hitta den här gemenskapen så har det nu lanserats en sexdocka som vid behov kan ersätta fruar.

Roboten Samantha har inbyggda sensorer som känner av ens beröring, en fullt fungerande G-punkt och en unik förmåga att snabbt byta mellan sexig och familjär personlighet.

För en tid sedan skrev vi om manliga sexrobotar som kan ersätta män för gott – bland annat genom att ha realistiska penisar och en förmåga att kunna sjunga din favoritsång.

Det finns dock även en kvinnlig, superavancerad motsvarighet.

Kan byta personlighet

Att vanliga, uppblåsbara ”barbaras” funnits en tid – det vet nog de flesta. Den här senaste uppfinningen är dock ett stort steg rent tekniskt sett – och tanken är främst att sexdockan ska kunna ge sin köpare ett visst mervärde, skriver The Sun.

Bild: Ruptly

Roboten Samantha är designad av den spanska ingenjören Sergi Santos. Hon har så kallad artificiell intelligens och kan därför byta mellan sexig och familjär personlighet. Dockan har dessutom mängder av inbyggda sensorer – framför allt vid höfterna, munnen, axlarna och vaginan. Hon känner därför av mänsklig beröring och kan utifrån det skifta i humör.

Enligt skaparen har Samantha också en fungerande G-punkt, vilket innebär att hon kan få orgasm. Roboten kan dessutom få känslomässiga band till sin ägare samt har viss koll på etik och moral, enligt geek.com.

Dockan har mörkbrunt hår, gröna ögon och talar engelska med amerikansk accent. Hon kan alltså uttrycka en hel del fraser – främst med sexuell anspelning. ”Jag är sugen på dig”, ”Ta det lugnt” och ”Vad ska hända nu?” är några av de meningar hon kan.

Samantha älskar, enligt Sergi Santos, att få kyssar. Främst på brösten och munnen.

Industri som växer

Har man som köpare mer specifika önskemål och vill kunna skräddarsy vissa detaljer, så kan den önskan oftast uppfyllas. Då tillkommer givetvis en extrakostnad. De lite mindre avancerade dockorna som finns i utbudet kostar omkring 60 000 kronor medan Samantha går loss på cirka 100 000 kr.

Enligt flera rapporter så har sexrobotindustrin ökar rejält under de senaste åren. Allt fler män beställer dockor i stället för att skaffa en fru, men det ska tydligen också finnas karlar som använder robotarna som älskarinna.

Samanthas skapare, designer Santos, tror dessutom att branschen kommer att växa ytterligare.

Bild: Ruptly

Visst är det här rätt knasigt – det får jag nog erkänna att jag tycker. Jag förstår inte hur man kan vilja lägga sådana här summor på den här typen av pryl. Givetvis förespråkar vi också att man i första hand försöker skaffa en levande partner.

Samtidigt får man ha i åtanke att människor är fria att göra vad de vill med sina pengar – så länge man håller sig inom lagens gränser.

Var inte blyg nu, DELA vidare om du också tycker att det här är rätt knasigt!