Nygifta bruden kräver skilsmässa – efter sex-fiaskot med maken: ”Gick inte att hantera…”

Par kan gå isär av flera olika anledningar.

Det kan handla om allt från att kärleken helt enkelt avtagit till att den ena träffat någon annan.

En nigeriansk kvinna begärde dock omedelbar skilsmässa – efter att hon försökt ha sex med sin nyblivna make. Anledningen är helt otrolig.

Vi har tidigare skrivit om en man som lämnade sin fru för att hon hade för små bröst och en kvinna som krävde skilsmässa efter att hon sågs sin makes penis för första gången – men nu kan vi rapportera om en nigeriansk fru som anslutit sig till den här skaran för extremt udda separationsskäl.

Skulle flytta in till sin make

Paret hade varit man och hustru i endast en vecka när kvinnan gick till islamisk domstol för att kräva att man skulle häva giftermålet.

Den missnöjda trebarnsmamman, som hade ett annat äktenskap bakom sig, bodde första tiden hemma hos makens föräldrar – som en del av den lokala traditionen, skriver Daily Mail.

Bild: Pxfuel

Därefter skulle hon flytta in hos sin älskade man. Det hela brast dock i samband med att paret skulle ha sex första gången under en kväll tillsammans. Då gjorde frun en upptäckt som gjorde henne helt skräckslagen, rapporterar tidningen.

Mannen hade nämligen en helt enorm ”pjäs”, men man försökte ändå genomföra samlaget.

– I stället för att njuta, så blev det något helt annat. Hans penis var för stor, berättade kvinnan för domstolen, skriver Nigeria’s Tribune, enligt Daily Mail.

– Det var en mardröm, menade hon.

”Gick inte att hantera”

Efter det misslyckade första försöket, så testade man att ha sex en gång till vid ett senare tillfälle. Då hade frun fått medicin av sin mamma som hon menade skulle göra den kopiösa lemmen mer hanterbar.

Bild: Pexels

Det var dock fortfarande så gott som omöjligt.

– Det gick inte att hantera den, berättade frun för nigeriansk press.

Maken medgav att hans mandom var av det rejälare slaget – och accepterade en skilsmässa om han kompenserades för sina utgifter under parets giftermål och korta äktenskap.

Händelsen, som nu har ett antal år på nacken, fick enorm spridning världen över – och det kan man ändå ha viss förståelse för. Det här låter ju faktiskt exceptionellt udda, men å andra sidan verkar båda acceptera slutresultatet. Det är ju i alla fall något!

Vad tänker du om det här? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker!