Maken kräver skilsmässa 2 dagar efter bröllopet – för att fruns bröst är för små

Det finns verkligen tokstollar överallt.

När man gifter sig menar i alla fall jag att man bör ha ambitionen att leva med den här personen resten av sitt liv. Det är liksom själva syftet med en vigsel – att man lovar varandra evig kärlek.

Somliga har dock väldigt svårt för att förhålla sig till just det här.

Att gifta sig är otroligt stort – och något man förhoppningsvis bara gör en gång i livet.

Att det ibland blir skilsmässa händer. Man kan glida isär, eller så finns det andra anledningar – men att hålla ihop för all framtid måste ju vara grundtanken när man väl bestämmer sig för att lova varandra evig kärlek.

Krävde skilsmässa – direkt

Nyligen skrev vi dock om en man som valde att lämna sin fru när såg henne utan smink första gången. Det var dagen efter vigseln som han fick sig en chock av sin hustrus yttre – och då var måttet rågat.

Nu verkar den idioten dock ha mött sin överman.

En nygift make i Afrika blev så bestört när han två dagar efter bröllopet märkte att hans frus bröst var mindre än han hade trott att mannen omedelbart krävde skilsmässa, skriver sajten AdomOnline.

Personen i bilden har inget med den här nyheten att göra. Bild: Wikimedia Commons.

Flera andra kanaler har också rapporterat om den mycket udda händelsen, men det finns inga direkt tydliga källhänvisningar, så vi kan därför inte vara helt säkra på att uppgifterna är korrekta.

Vi vill bara vara tydliga med att poängtera att vi inte är helt säkra på sanningshalten i den här nyheten, men med tanke på att det finns tokstollar lite överallt så kan det säkerligen stämma.

Kan inte leva med små bröst

Åter till incidenten, så hade kvinnan fram till upptäckten ”förstorat” sina bröst med inlägg i BH:n i form av små kuddar. De gav bilden av att frun hade större bröst, men när kläder och sådant var av, så kunde mannen konstatera att ”hyllan” var betydligt mindre än han väntat sig.

Frun ska senare ha bekräftat uppgifterna om skilsmässan, men då hävdat att hon inte hade fått samma förklaring.

Bild: Flickr

Mannen menade dock att han inte klarade av att leva med en kvinna som har små bröst.

– Varför ska jag behålla en fru som lurar mig med konstgjorda bröst? ska han ha sagt, enligt sajten.

Än är inte den sista idioten född – eller vad säger ni?

Tyck gärna till om den här nyheten i kommentarsfältet på Facebook, eller DELA vidare artikeln för att berätta vad du tycker!