Omtumlad man ringer polisen mitt i sexakten – för att hans flickvän är för vild i sängen

Vi har alla olika preferenser när det ska mysas inne i sängkammaren.

En del vill ha tända ljus, lugn musik och passionerade kyssar medan andra föredrar hårda tag, pang på rödbetan och en rejäl åktur.

Väljer man den sistnämnda varianten av sex så gäller det självfallet att ta det försiktigt – något en amerikansk flickvän absolut inte gjorde.

Därför blev hennes vilda upptåg också ett fall för polisen.

Bild: Flickr

Det var tidigare i år som polisen i Nashville kallades till en lägenhet i staden. Där befann sig en 24-årig kvinna och hennes pojkvän. Mannen hade då ringt in till 911 – USA:s motsvarighet till 112 – om en misshandel som hade ägt rum i sängkammaren. Mer bestämt under parets sexakt.

Började bitas och rivas

Det var under själva ”ligget” som flickvännen blev lite väl entusiastisk och het på gröten. Hon ska då, enligt sajten Rare, ha börjar bita och riva sin partner. Det var något som hon vanligtvis inte gjorde i sängen, menade mannen.

Han visade polisen avtryck från ett bett på armen och ett på ryggen samt några rivmärken – och den 24-åriga kvinnan togs därefter med till häktet för misshandel.

Skärmdump: Twitter/@scoopnash

Det råder delade meningar på nätet angående vem som gjorde rätt här.

Gick rejält överstyr

Somliga anser att det är märkligt gjort av pojkvännen att ringa polisen under sex. Han kunde väl bara ha sagt till henne på skarpen? Andra tycker att kvinnan gick alldeles för långt. Vissa hävdar att det inte alls låter så farligt – och att några bit- och rivmärken inte är en ”misshandel” värd att ringa polisen för.

Vi tar ingen ställning i frågan, men konstaterar däremot att det nog gick överstyr här – det är klart att sex mellan två personer inte ska behöva sluta med att ordningsmakten rycker in.

Bild: Shutterstock

Nu slutade just det här fallet med att kvinnan fick betala 500 dollar, cirka 5 000 kronor, för att släppas från häktet, skriver Rare.

Vad anser du om det här? Dela nu vidare den här galna nyheten för att berätta vad du tycker!