Paula, 52, vill ha världens största bröst – nöjer sig inte med över 20 ingrepp: ”Kan mista livet – redo ta risken”

Paula Thebert, 52, är mer känd som Lacey Wildd – eller blondinen med de gigantiska brösten. Det är nämligen så hon gjort sig berömd i USA och besattheten kring sin ”hylla” har fått henne att sätta upp ett tydligt livsmål – hon ska ha störst tuttar i världen.

Något som varken läkarna eller hennes familj tycker är en bra idé.

– Jag vet att det är farligt, men jag är redo att ta risken, säger hon.

Bild: Youtube/Truly

Vi har tidigare skrivit om kvinnan med världens största bröst, men hon har en målmedveten utmanare i Lacey Wildd. Den i dag 52-åriga mamman började sin kroppsliga förändring för 28 år sedan. Då hade hon en C-kupa – i dag är det L som gäller.

Bild: Youtube/Truly

Special-BH:ar behöver beställas – och en av dem är gjord av elastiskt grisskinn.

Gjort över 20 operationer

Den enorma hyllan drar till sig kopiös uppmärksamhet – något som amerikanskan trivs med.

– Det finns en miljon blonda kvinnor med stora bröst i världen, men det finns inte så många blonda kvinnor med gigantiska bröst, säger hon i ett Youtube-klipp från Truly.

Bild: Youtube/Truly

Sammantaget har Paula – som hon egentligen heter – gjort över 20 plastikoperationer, men tanken är att det ska bli fler. Annars är hon tämligen chanslös vad gäller att få den största ”hyllan” i världen.

Dottern Tori är dock mycket skeptisk till fler ingrepp.

– Bryr hon sig verkligen om att hennes barn kan lämnas utan en mamma? undrar flickan i klippet.

Bild: Youtube/Truly

– Många stirrar och kommer fram och vill ta foton när man går på stan. Det är pinsamt, tycker dottern.

”Jag kan mista livet…”

Även läkarna är högst tveksamma till om det är en bra idé att Lacey Wildd ska expandera sina bröst ytterligare. Alla varningarna tar dock 52-åringen, som liknar sig själv vid ”en uppblåst Barbie”, med en klackspark.

– Jag vet att det är farligt. Jag är redo att ta risken. Jag kan förlora mina bröst, jag kan mista livet. Jag vill å andra sidan inte heller leva med ånger, säger hon.

Inslaget gjordes för några år sedan och en hel del kan givetvis ha hänt sedan dess. Lacey Wildd, som alltid älskat uppmärksamheten som hon fått via sina tuttar, har dock haft en mer undanskymd tillvaro på sistone.

Att hon lyckats med målet att skaffa världens största bröst får därmed anses snudd på otänkbart. Förhoppningsvis har hon nöjt sig med att ha en gigantisk hylla – och insett att det nog räcker så.

Vad tycker du om Paulas livsmål? Gör hon rätt som följer sin dröm, eller är det galet? Dela nu vidare den här artikeln för att berätta vad du tycker!