Piloten stängs av – efter att ha onanerat i cockpit på 10 000 meters höjd

Piloten stängs av – efter att ha onanerat i cockpit på 10 000 meters höjd

Visst kan man få snuska till det med jämna mellanrum – det vill nog vi alla.

Samtidigt gäller det att det inte går ut över ens måsten, jobb eller viktiga ansvar. Så resonerade dock inte en pilot hos flygbolaget British Airways.

Avslöjande bilder inifrån cockpit var så pass uppseendeväckande och grova att de fick honom avstängd.

Det har nu gått en tid sedan händelsen, men chocken i Storbritannien har knappt lagt sig ännu. En pilot på flygbolaget British Airways blev avstängd från sin tjänst med anledning av att han anklagats för att ha onanerat vilt uppe i luften – iförd nylonstrumpor, enligt The Sun.

Riskerade att förlora jobbet

Det togs bilder i cockpit under den sexuella akten – och de läckte sedan ut.

Bild: Imgur

Det hela ska ha skett under en långdistansflygning i en Boeing 777 på cirka 10 000 meters höjd.

Mannen, som var i 50-årsåldern, riskerade efter händelsen att förlora jobbet – men hur bolaget slutligen valde att agera är oklart.

– Vi ser väldigt allvarligt på det här, sa en talesperson för British Airways, enligt The Sun.

Piloten är tvåbarnspappa och har jobbat för samma flygbolag sedan 1990. Han nekade dock till anklagelserna – och menade att bilderna inte alls hade med honom att göra.

Vi får hoppas att British Airways klarade av att gå till botten med det här – givetvis ska piloterna fokusera på sitt jobb och inte onanera under arbetstid.

Vad tycker du om det här? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner!