Rolf är världens mest piercade man – har över 250 metallföremål i sin penis

(På Humorbibeln skriver vi inte enbart om roliga nyheter, utan lyfter även fram människor och händelser som kan anses häpnadsväckande eller udda. Vi vill då vara tydliga med att poängtera det självklara – att alla får se ut och vara precis som hon eller han vill).

Att syssla med olika kroppsmodifikationer har blivit allt mer populärt under de senaste decennierna. Det kan handla om allt från piercings till stora tatueringar och mer djärva ingrepp som att sätta in magrutor.

Människans fantasi verkar inte veta några gränser.

Häromdagen skrev vi om tyske Michael som på olika sätt skapat sin drömpenis – som nu väger hela 4 kilo, men han är inte ensam i världen om att gå till det extrema för att bygga något unikt mellan benen.

Nej, en annan tysk har också spårat ur en aning när det gäller att modifiera sin snopp, men Rolf Buchholz är spektakulär på fler sätt.

Han är nämligen världens mest piercade man, enligt Ladbible.

Stora horn i pannan

Mellan 8–10 november hölls ett årligt evenemang i Belgien då tatueringsentusiaster samlades för att diskutera, utveckla och studera kroppsliga konstverk.

Det finns också möjligheter för de som vill att visa upp sina nyaste ”inristningar”. Det delas dessutom ut priser för ”bästa hantverk” och ”bästa uppträdande”.

En av de stora stjärnorna på plats var Rolf Buchholz. Han visade då upp sina senaste stora ”kroppsmodifikationer”. Det som väckte störst uppmärksamhet var de tydliga hornen långt upp i hans panna.

Den tyske mannen har totalt 480 piercings – varan 278 är koncentrerade till hans penis. Det ser dock ändå förvånansvärt rent och slätt ut när han drar av sig byxorna i bilderna ovan – även om ”det allra heligaste” givetvis inte syns.

94 piercings vid munnen

I en intervju 2017 avslöjade Rolf att de många metallbitarna i hans nedre regioner dock inte påverkar sexlivet märkbart.

– Det är inget problem alls. Om det hade varit det, så hade jag gjort mig av med dem för länge sedan.

Tatueringsälskaren har även 94 piercings runt sin mun och i läpparna. Det kan få en att tänka att det kanske är komplicerat att äta, men de enda problemen som Rolf verkar uppleva hävdar han uppstår på flygplatser. Dock inte på grund av anledningen du kanske tror.

I 2014 nekades han, enligt eget utsago, att få komma in i Förenade Arabemiraten (Dubai) på grund av sitt udda yttre.

– De trodde jag sysslade med svart magi, berättar Rolf.

Vad tänker du om det här? Gör Rolf rätt som följer sin dröm, eller är det galenskap?

Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här häpnadsväckande berättelsen till dina vänner!