Svenska Natasha gör vad som helst för att ha världens största rumpa

Svenska Natasha gör vad som helst för att ha världens största rumpa

Något av det bästa jag vet är att läsa om människor som vågar sticka ut från mängden och vara sig själva. Vi ser alla olika ut, lever med skilda förutsättningar – men det är också vad som gör världen så färggrann och vacker som den är.

Tänk vad trist det varit om vi alla var kopior av varandra.

Personer som tar ut svängarna, satsar på sina kroppsliga mål och lever sin dröm tycker jag att vi måste respektera. Så resonerar i alla fall jag kring saken – och ett lysande exempel på det här är svenskan Natasha Crown.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Vi har tidigare rapporterat om Göteborgstjejen vars mål är att ha världens största rumpa. För att nå sitt ovanliga livsmål har hon under en tid dagligen konsumerat pizza, pasta och glass – samt hela 6 kilo Nutella, som är ett chokladpålägg, i månaden.

Nästan 2 meter i omkrets

Natasha Crown, som hon kallar sig, har genomgått flera fettsugningar – för att sedan ta det överflödiga fettet och injicera det i sina skinkor.

Den första operationen som syftade till att förstora svenskans bakdel genomfördes när hon var 20 år. Sedan dess har kampen mot en kraftigare rumpa bara fortsatt i offensiv takt – och den mäter numera knappt 2 meter i omkrets.

När glamour- och fetischmodellen rör på sig kan hon tydligt känna att det dallrar och skakar.

– Det gör mig sexig och kraftfull. Jag ska göra allt jag kan för att få världens största rumpa, har hon sagt till tidningen The Sun.

Tjänar bra med pengar

För en tid sedan var Natasha Crown med i det engelska TV-programmet This Morning för att bland annat svara på den kritik som då och då riktas mot hennes udda livsstil.

Man tog upp att en annan kvinna avled i samband med en rumpförstoring – och flera läkare har tidigare varnat svenskan för att riskerna med hennes livsval är helt enorma.

– Jag skulle inte säga att det är farligt eftersom det är mitt eget fett som jag sprutar in. Ni ska veta att jag motionerar dagligen för att behålla musklerna på rätt ställen. Jag känner mig rätt hälsosam, berättade hon.

Den omtalade västkusttjejen har hundratusentals fans världen över och tjänar, enligt egen utsago, bra med pengar på sin gigantiska bakdel. Den ekonomiska uppsidan är dock inte vad som driver henne framåt.

– Jag älskar min jätterumpa. När jag går och känner hur den vickar – då blir jag kåt på mig själv. Det är den härligaste känslan som finns, menar Natasha, vars Instagram-konto växt enorma senaste åren.

Kritiserar svenska kvinnor

I ett nyligen publicerat klipp med Youtube-kanalen HayU pratar modellen om hur hon ser på kroppsidealet här hemma.

– I Sverige tycker kvinnor att ju smalare du är, desto vackrare är du. De behöver se hur riktiga kvinnor bör se ut, säger hon och skrattar.

Natasha berättar dessutom att hon gjort ingrepp på flera ställen än bara i rumpan – man har bland annat justerat brösten och förstorat läpparna.

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla alla som vågar gå sin egen väg!