Tvåbarnsmamman ammar sin pojkvän – innan de har sex: ”Känner mig sexig och kvinnlig”

Som vuxen får man göra vad man vill i sängkammaren, så länge alla inblandade är med på noterna.

Vi gillar alla olika saker när det kommer till sex, vissa vill ha lugnt och romantiskt sex med tända ljus medan andra går igång på lack, piskor och läder.

Men frågan är om inte paret Lana och Shawn har en av de mer unika fetischerna, de tänder nämligen på att Lana ammar Shawn.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Förspel är som vi alla vet en ganska viktig del av sex, det är då man tänder både sig själv och sin partner. Det brittiska paret Lana och Shawn ”värmer upp” på ett sätt som många skulle betrakta som ganska ovanligt, men inte helt unikt.

Något som vi på Humorbibeln rapporterat om tidigare.

Träffades på vegansk dejtingapp

Istället för kyssar och smek så brukar Lana amma Shawn som förspel, något de båda finner mycket närhet i.

– Energin som flödar mellan oss när jag ammar henne, det kan leda till riktigt härligt sex, säger Shawn, som träffade Lana på en vegansk dejtingapp, till The Sun, något som även Expressen skrivit om.

– Jag ammade min son i åtta månader och min dotter i två år och jag saknade den känslan, säger Lana till The Sun.

Upptäckte det under gruppsex

Paret lever i ett öppet förhållande och träffar andra sexpartners, ibland tillsammans. Det var under en sådan träff som det här med amning dök upp som idé.

– Vi gillar att prova olika saker. Jag hade sugit på en annan kvinnas bröst och kände att det kom mjölk. Det tände en idé om sex och bröstmjölk för mig och på den vägen är det. Jag ammades som barn och nu när jag är vuxen finner jag det avslappnande, förklarar Shawn för The Sun.

För att öka mjölkproduktionen i brösten åt Lana ört-tillskott under några dagar och sedan dess har Shawn sugit på brösten flera gånger i veckan. Men inte varje gång de har sex.

– Vi har sex kanske fem gånger i veckan, och Shawn ammar några av de gångerna. Vi vill inte göra det varje gång, då skulle det bli tråkigt, säger Lana till The Sun.

Får större bröst

För Lana är det inte bara det sexuella samspelet med Shawn som får henne att vilja amma.

– Jag känner hur mina bröst blir större, jag har gått från C till D-kupa. Jag känner mig mer kvinnlig när jag har mjölk och vi kommer absolut att fortsätta med det här, säger Lana till The Sun.

Parets ovanliga sexvanor har väckt starka reaktioner från andra men det är ingenting de bryr sig om. Tvärtom så ser de amningen som något helt naturligt och jämför med det onaturliga i att dricka mjölk från andra djur, till exempel komjölk.

– Vi bryr oss inte. Vi gillar det och det gör oss lyckliga, det är allt som betyder något. Det finns inget ont i det vi gör och ingen tar skada av det. Hon njuter, jag njuter, vad är problemet?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!