Vegetarianen provsmakade en hamburgare – blev besatt av kött och sadlade om till grisfarmare

Tammi Jonas, en tidigare hängiven vegetarian, förändrade sin livsstil totalt i samband med att hon var gravid med sitt tredje barn.

Mamman testade då att äta en hamburgare, med riktigt kött, för första gången på årtionden – och då var hon fast.

Nu äter 49-åringen mer kött än någonsin tidigare – och driver dessutom en stor grisfarm, skriver Unilad.

Det var under tidiga år som Tammi Jonas läste en bok om hur djur behandlades på farmar och innan slakt – och då bestämde sig för att bli vegetarian.

”En burgare kommer underlätta”

Trebarnsmamman från Australien höll sig sedan ifrån kött – fram till sin senaste graviditet.

– Jag var på jobbet en dag och tänkte ”En hamburgare kommer underlätta”. Sedan gick jag tillbaka till att äta rött kött, som nötkött och lamm, en gång i veckan under graviditeten – men det tog ytterligare några år innan jag började äta fläsk och fågel, säger hon till 10 Daily.

– Jag tyckte aldrig att det var omoraliskt att ta ett djurliv för mat, jag har alltid accepterat min plats i livsmedelskedjan, men jag tyckte att det var fel att behandla djur på ett grymt sätt, inte låta dem andas frisk luft eller hålla dem inlåsta i ett skjul, berättar Tammi.

Vill behandla djuren på ett bra sätt

Hennes köttätande togs snart till nästa nivå – och tillsammans med maken Stuart började 49-åringen se över möjligheterna att bedriva lantbruk och djuruppfödning – med fokus på att behandla djuren på ett bra och etiskt korrekt sätt.

– En del människor drar gränsen vid slakt – och hävdar att det är hemskt. Jag håller inte med om det och anser inte att det är oetiskt att döda ett djur för konsumtion – såvida det haft ett bra och värdigt liv, säger Tammi till Daily Mail Australia.

Hon och maken har nu drivit familjens farm i hela åtta år – och jodå, den förra vegetarianen äter mer kött än någonsin tidigare.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!