Niclas Norlindh: 10 spännande sexställningar som garanterar en eldig Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är här – äntligen!

Det är ett dygn smockat med kärlek och omtanke. I alla fall för oss som haft turen att träffa någon att verkligen bry sig om. För de cirka 1,5 miljoner människor som belägrar singelhushåll i vårt avlånga land – då kan kvällen eventuellt landa i ”andra aktiviteter” än rosendoftande middagar och romantisk komedi på bio.

Somliga menar dock att Alla hjärtans dag är ett tillfälle för att låta erotiken flöda. Vi nås av nyheter att porrsajter är extra generösa just i dag, sexleksaksaffärer kör med speciella erbjudanden – och visst tusan finns det något extra i luften.

Testas på egen risk

Kanske är det här det perfekta tillfället för dig och din partner att ta nästa steg inne i den emellanåt lite gråa sängkammaren. Kreativiteten i snuskets värld är ju i det närmaste oändlig – därför tänkte jag nu bjuda på 10 vågade och av mig namngivna sexställningar som kräver fantasi, ork, mod, gränslöshet och ett jävla glatt humör!

Det behöver verkligen inte handla om att egen erfarenhet ligger bakom de här Alla hjärtans dag-tipsen – det vill jag starkt poängtera. Fan, en del förstår jag inte ens hur de kommit till, men de kanske kan vara värda att lyfta fram ändå!

Håll i hatten, en del positioner är ruskigt vågade – och testas helt klart på egen risk!

1. Ara Abrahamian

Shutterstock

Det här ser ju ut som rena rama brottningsmatchen! Den ende brottaren jag känner till är Ara Abrahamian – därför väljer jag också att döpa den här uppenbart obekväma positionen efter honom.

Här känns det verkligen som att både rygg och nacke ligger i riskzonen. Ta det försiktigt! Att pippa sig själv till förlamning vore nog ingen toppengrej.

2. Diskbråcksgaranten

Shutterstock

Jag har ingen jävla aning hur ett diskbråck uppstår, men den här sjuka ställningen – som jag inte förstår hur man orkar med – känns spontant livsfarlig.

Här gäller det sannerligen att kvinnan är av det stabilare slaget – alternativ bodybuilder. Hittar man sexuell framgång med den här blir jag vansinnigt imponerad.

3. Elgitarren

Shutterstock

Jag tog faktiskt gitarrlektioner under två eller tre terminer för en jävla massa år sedan. Man kan med enkelhet konstatera att jag inte var någon Jimi Hendrix – och den här ställningen är inte heller representativ för vad vi sysslade med under kurserna, men visst fan ser det ut som att mannen hanterar sin sexpartner som en gitarr?

Alternativt att de dansar typ vals. Rena dödsdansen i det här avseendet.

4. Envarsgripandet

Shutterstock

Vad i helvete den här positionen ska fylla för funktion vet jag inte riktigt, men det ser ut som en kvinna som blir gripen. Ett envarsgripande som äger rum, rentav? Det är den juridiska termen för rätten som varje individ har att i vissa situationer gripa personer som begått brott.

Känns ju eventuellt inte som den sexigaste sitsen man kan vara i, men den här udda ställningen förde ändå mina tankar till det. Är kanske även ett hett alternativ om man ska leka ”tjuv och polis” i sänghalmen.

5. På picknick

Shutterstock

Haha! Den här bilden är faktiskt jävligt rolig. Kolla hur avslappnad killen ser ut. Man kan tro att han är på picknick en soldränkt sommardag. Någon direkt ansträngning verkar han i alla fall inte vilja hjälpa till med.

Den här känns annars relativt harmlös – och ganska hanterbar även för personer som inte är olympiska atleter med ambition att aldrig kunna gå igen.

6. Skymd sikt

Shutterstock

Här kan jag bara tänka en enda sak – att kvinnans sikt inte kan vara alltför trevlig. Snacka om att sitta på första parkett för att kunna beskåda hela … ”härligheten”.

Jag har dessutom svårt att tro att det här är alltför bekvämt, i alla fall inte för henne. Man måste nog dessutom kunna böja och vrida på kroppen på ett sätt som få av oss klarar av för att genomföra den här akrobatiken.

7. Trädgårdsmästaren

Shutterstock

En av få som man känner till sedan tidigare. Jag tror närmare bestämt att jag någon gång hört den här positionen benämnas som ”skottkärran”, men att se på sin partner som ett transportmedel för 17 kilo gödsel känns väl så där när man ska sexa till det.

Trädgårdsmästaren kallar vi positionen – och den känns mindre livsfarlig än några av de andra ställningarna som nästan kräver att man hyr in en ”stuntman”.

8. Viadukten

Shutterstock

Åh, herrejävlar – det knakar i ryggen bara av att titta på det där. Ren och skär galenskap om du frågar mig.

De flesta människor har haft drömmar i livet – som att hitta kärleken eller att få ett visst jobb – men att agera någon form av viadukt är det nog få av oss som dagligen suktar efter.

Nej, den här testar ni nog bara om ni är riktigt jäkla rastlösa.

9. ”Gapa”

Shutterstock

Det känns spontant som att den här mannen kan ett enda ord: ”gapa”. Så jävla härlig verkar han inte vara heller – jag har svårt att se att någon vill vara personen som ligger underst här.

Å andra sidan, om båda är med på det, så är det väl bara att ösa på. Jag tänker då inte döma någon – men ta det försiktigt, för i helvete.

10. Gazaremsan

Shutterstock

Den här är sannerligen inget för pryda individer. Mannen har sitt ansikte rakt ner i ”Gazaremsan”. Huruvida ställningen är populär i den sydvästra delen av det historiska Palestina – det vet jag dock inte.

Är det den här som räddar Alla hjärtans dag? Det vete fasen, om jag ska vara helt ärlig – men jag höll på att trilla av stolen när jag såg den här bilden.

Glöm för Guds skull att det finns enklare, smidigare och bekvämare alternativ.

Missa inte senaste avsnittet

Hoppas nu ni får en underbar Alla hjärtans dag med mycket kärlek, romans och eventuellt också erotik! Det är givetvis upp till var och en att bestämma, men de här vågade ställningarna kanske kan sätta igång hjärnkontoret och agera tändvätska åt den sexuella kreativiteten.

Har du missat vårt senaste avsnitt av Den som skrattar förlorar – som givetvis innehöll en del ”på gränsen”-skämt? Då kan du kolla in programmet här nedanför!

Missa inte heller att Den som skrattar förlorar nu finns som gratisspel online!

Tryck nu på dela-knappen för att önska dina vänner en underbar Alla hjärtans dag!