Rumpspecial: 11 kvinnor som vill ha världens största bakdel

Alla vill vi se så bra ut som det bara går. Sedan skiljer sig åsikter åt angående vad som är snyggt, sexigt eller attraktivt. Tyvärr kan jag tycka att vårt samhälle i dag är lite för utseendefixerat och större vikt borde ligga på hur människor är på insidan, enligt mig.

Samtidigt har många sin kropp nästan som ett intresse och utöver träning, krämer och sådant där så är det nu för tiden en hel del som tar till mer omfattande behandlingar, operationer och ingrepp för att forma sitt yttre till vad som enligt dem är perfektion.

Tyvärr går det dock inte alltid som man tänkt sig när man ger sig in på den banan. Det kan till och med gå åt skogen. Eller så är det helt extrema precis vad man vill komma åt. Det där varierar nog, men oavsett så är det fascinerande med människor som tar till läkares expertis för att nå sitt ideala yttre.

Nylogen skrev vi om en svensk kvinna vars mål är att få världens största bakdel – och den artikeln fick stor uppmärksamhet.

Därför har vi här samlat 11 av de mest spektakulära resultaten efter rumpoperationer, eller bakdelsimplantat, som någonsin nått dagens ljus!

Bilderna är delade av personerna själva, enligt sajten Rebelcircus, så de lär ju faktiskt inte vara speciellt missnöjda. Min gissning här är att samtliga drömmer om den ärofyllda titeln ”Världens största bakdel”!

(Vi ska även poängtera att Humorbibeln/Ett gott skratt anser att alla människor är vackra på sitt sätt och ingen ska hånas för sitt yttre. Den här artikeln syftar inte till att se ner på någon, utan att uppmärksamma det speciella/anmärkningsvärda. Alla människor är lika mycket värda! I just det här fallet är det som sagt människorna själva som delat med sig av bildmaterialet och är sannolikt därför endast glada över att få visa upp sina bakdelar!)

1. Man kan nästan tro att det är en vattenmelon hon gömt där under!

2. Inga små höfter här inte!

3. Hon ser väldigt nöjd ut själv – och det är ju huvudsaken!

4. Okej, det här är nog rekord!

5. Ingen kan anklaga henne för att ha en liten rumpa i alla fall.

6. Det här är svenska Natasha – vars mål i livet är att få världens största rumpa!

7. Hon får akta så att det där fina plagget inte spricker!

8. Boom, boom, boom!

9. Ja, jäklar – här var det rumpa för hela slanten!

10. Den stora frågan: Håller byxorna?

11. Den där bakdelen går inte obemärkt förbi.

EXTRA: I och med att det blir flest kvinnor på den här listan avslutar vi så klart med en bonusbild på en man med ett rejält rumpimplantat.

Vad tycker du om detta? Gör personerna rätt som följer sin dröm om en jätterumpa, eller är det galenskap? Delge gärna din åsikt (på ett respektfullt sätt), eller dela artikeln vidare till dina vänner!