Yuriy återskapar kändisars perfekta bilder – hyllas nu världen över

.

Det är många som är trötta på kändisar och deras fläckfria bilder som dyker upp här och var på internet. Det ser ofta glammigt och bekymmerslöst ut, vilket sannolikt sällan är hela sanningen. Så fungerar det ju dock i dag – saker och ting ska vara perfekt.

Vi har tidigare skrivit om komikern Celeste Barber som återskapar kändisars foton på ett helt klockrent sätt, men nu har hon fått konkurrens inom den här roliga humorformen – i form av en rysk skojare som heter Yuriy Isterika.

Bjuder på sig själv

Han har blivit känd genom att rekonstruera främst ryska kändisars bilder, men på senare tid har han även gett sig på världsstjärnor. Yuriy använder lite annan rekvisita än personerna gör i originalfotona, men på något sätt lyckas han ändå få dem att bli riktigt bra.

Jag kan inte låta bli att skratta åt hans fantastiska bilder på Instagram – kolla exempelvis in när han härmar Donald och Melania Trump! Frisyrerna är helt obetalbara!

Det här är klockrent – även om man kanske inte känner igen varenda kändis. Snacka om att bjuda på sig själv på bästa tänkbara sätt!

Genom åren har Yuriy visserligen fått en del skit och varit utskälld av humorlöst folk som tycker att han är taskig, men tack och lov så är majoriteten jublande! 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Der här är ju helt underbart! Snacka om att bjuda på sig själv! Tryck nu på DELA om du håller med, så att även dina vänner kan få sig ett gott skratt i dag!