Angela, 26, riskerade livet – för att få större rumpa

Man ska tänka sig för innan man börjar justera saker och ting på kroppen.

Trebarnsmamman Angela Pedrosa var dock fast besluten att operera sin rumpa så att den skulle bli betydligt större och fylligare. Ingreppet innebar dock livsfara – något som 26-åringen valde att ignorera.

– Alla sa åt mig att inte göra det, säger hon.

Brasilianskan Angela Pedrosa kunde tänka sig att göra vad som helst för att få större rumpa – och valde därför att göra ett både populärt och riskfyllt ingrepp som går ut på att man sprutar in silikon i skinkorna.

Kliniken misstänks nu dock vara oseriös och enligt Daily Mail användes cirka 300 milliliter industriell silikon, vilket ledde till att trebarnsmamman riskerade mista livet – och fick vårdas hela två månader på sjukhus.

– Alla sa åt mig att inte göra det, inklusive min man. Jag behövde inte göra det, men jag ville, så jag gick vidare, säger Angela Pedrosa, enligt tidningen.

Varnar för ingreppet

Efter ingreppet blev såret infekterat och vävnaden började brytas ner, vilket läkarna fick kämpa med i flera veckor.

– Inga läkemedel hjälpte, menar Pedrosa.

Efterbehandlingen lämnade stora ärr i hennes bakdel och efter ett inte helt lyckat försök att förflytta fett från hennes lår till rumpa väntar nu ännu fler plastikoperationer.

I ett inlägg på Facebook poängterar Pedrosa att hon fick fel substans insprutad i bakdelen – och varnar för både kliniken och ingreppet.

Matando a curiosidade de muitos 😀.☺Vou esclarecer um pouco que aconteceu comigo. porque tem muitas pessoas que me…

Gepostet von Angela Eleutério Pedrosa am Montag, 15. Juli 2019

”Det här händer varje dag”, skriver hon, enligt Expressen.

Tidigare har vi även rapporterat om svenska Sandra som också riskerade livet för att få större rumpa.

Det gäller att vara försiktig med vad man utsätter sin kropp för. Nu hade visserligen Angela otur, men man får verkligen tänka sig för innan man börjar justera saker och ting – som sin egen bakdel. Tryck nu på dela-knappen om du håller med!