Annie har världens största naturliga bröst: Väger 30 kilo styck – se nu när hon reser sig upp

Annie har världens största naturliga bröst: Väger 30 kilo styck – se nu när hon reser sig upp

Alla människor ser olika ut – och det ska vi vara otroligt glada för. Tänk vad tråkigt och grått det varit om vi var kopior av varandra. Nej, våra skillnader i utseende har en stor del i att vår värld är så vacker och färggrann som den faktiskt är.

Därför är det också fascinerande med människor som verkligen sticker ut från mängden genom sitt yttre. Det blir givetvis extra härligt när de själva omfamnar det – och kanske rentav gör det till något positivt.

Så är det verkligen med 62-åriga Annie Hawkins-Turner. Amerikanskan har blivit miljonär – genom att ha världens största naturliga bröst.

Hon går under artistnamnet ”Norma Stitz” och beskriver sig i dag som en entreprenör och fetischmodell, enligt Wikipedia. Sedan 1999 innehar hon Guiness World Record – för störst naturliga bröst.

Bar vuxen-BH som 9-åring

Den 62-åriga amerikanskan har ett mått (över brösten) på 177,8 centimeter – och skulle det tillverkas BH:ar i hennes storlek, så hade Annie haft 48V.

Det hela tog ordentlig fart redan i 9-årsåldern då den blivande vuxenfilmstjärnan (hon spelar dock inte in sex, utan agerar endast på egen hand) började bära bysthållare avsedd för vuxna, enligt Guiness World Records.

I tidig ålder föreslog läkare att man skulle göra ett ingrepp för att minska bröstens storlek – något som hon alltid totalvägrat.

– Jag vill inte bråka med naturen. Samtidigt som mina bröst växte så fick jag också starkare ryggmuskler som fungerade som support, berättar Annie.

Väger 30 kilo styck

Tvåbarnsmamman, som i vuxen ålder började tjäna bra med pengar på sin gigantiska hylla, berättar om känslan när världsrekordet var klart.

– Det var helt otroligt. En stor ära! Något jag alltid kommer värdesätta.

Brösten väger cirka 30 kilo styck – och växer än i dag, enligt The Sun.

År 1991 träffade Annie sitt livs kärlek – Allen, som var 20 år äldre.

– Till min stora chock märkte jag att han älskade större kvinnor och tyckte mina bröst var otroliga. Vi fann varandra och han lyfte mitt självförtroende, har hon sagt till tidningen.

Gör succé på internet

Fem år senare gifte de sig – och det var i samband med det som karriären tog fart på riktigt. Snart hade Annie egna kanaler genom vilka hon kunde marknadsföra sina enorma bröst – som många var villiga att betala stora summor för att få en skymt av.

Maken dog tyvärr 2003, men innehavaren av världens största bröst fortsätter att göra succé, vilket blivit ännu smidigare i takt med internets och sociala mediers utveckling. I dag har Annie exempelvis över 83 000 följare och hängivna fans på Instagram.

Tryck nu på DELA-knappen!