Äntligen: Nu är populära gin och tonic-glöggen tillbaka!

Glögg är ett underbart inslag under julen – och det är vi många som tycker!

På senare år har det blivit populärt att introducera olika smaker på den populära drycken.

Bland annat har gin & tonic-glöggen varit ett bejublat inslag senaste åren – och nu är den här igen. Dock på ett lite annat sätt än tidigare.

FOTO: SHUTTERSTOCK

Nyligen rapporterade vi om bubbel-glöggen som kan bjuda på en glammigare jul i år. Det är dock inte allt – nu står det klart att den hyllade och populära gin och tonic-glöggen kommer tillbaka!

Ni som undrat och våndats kan därmed andas ut!

Kommer i två varianter

Både 2017 och 2018 var det Stockholms bränneri som låg bakom den – tillsammans med Swedish tonic, men nu är det den sistnämnde aktören som lanserar GT-glöggen på helt egen hand.

FOTO: SWEDISH TONIC/KRISTOFFER BLIMLING

Efterfrågan har vid tidigare släpp varit enorm – och det är ganska lite som talar för att det inte skulle vara annorlunda i år. Glöggen, som ska ha en lite besk tvist, kommer i en 12-procentig variant på Systembolaget (senare i veckan) – men även med en lägre alkoholhalt som kommer att säljas inom dagligvaruhandeln, skriver Expressen.

Glögg och gin & tonic är ju underbara drycker var för sig – men frågan är hur de gör sig tillsammans? Troligen är det en succé – i år igen!

Tidigare har pepparkakor med ädelost beskrivits som det perfekta tillbehöret!

Jag ser redan fram emot att dricka det här! Om man gillar både glögg och gin & tonic så låter det ju som rena drömmen! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan vi hjälpas åt att sprida den här viktiga informationen!