Barnet ringer 112 när föräldrarna slåss – då rusar poliserna in och inser hysteriska misstaget

Polisen får hantera många märkliga ärenden.

En del sticker dock ut från mängden – och vi har till exempel tidigare skrivit om paret som älskade i en park och blev tagna på bar gärning.

I södra Sverige ringde ett oroligt barn 112 när det verkade som att föräldrarna slogs – men det visade sig inte riktigt stämma.

Det hela utspelade sig för en tid sedan, vilket Kvällsposten skrivit om.

Polisen kom med full styrka

Ett barn hade blivit oroligt när det lät som att föräldrarna slogs och bråkade i ett rum intill, så ungen bestämde sig – i all välmening – för att ringa 112. Polisen skyndade sig givetvis till platsen med full styrka och tog sig in i hemmet.

Bild: Wikimedia Commons

Då skulle det hela visa sig vara ett hysteriskt misstag. Barnet hade missuppfattat föräldrarnas känslor å det grövsta. Mamma och pappa hade nämligen inte bråkat – utan haft gränslöst och härligt sex.

Att man inte var lågmälda nog, vilket givetvis kan kritiseras, ledde till att poliserna fick rycka in. Det hela avskrevs dock som en oskyldig miss.

– Det är sådant man kommer ihåg, säger polisen Anders Wahlberg, enligt KVP.

Lättkränkte fönstertittaren

Ett annat fall som väckte stor uppmärksamhet i Blekinge var när en fönstertittare på andra sidan glaset fick se ett par som hade samlag.

Den uppenbart lättkränkte mannen blev då så upprörd över främlingarnas fysiska aktivitet att han polisanmälde dem för sexuella trakasserier, skriver tidningen.

Han ansåg sig alltså ha blivit ofredad, men ärendet avskrevs då det enligt Blekinge-polisen Johan Berntsson inte är olagligt att ha sex i sin egen bostad.

Vilka tokigheter som kan hända i vårt älskade Sverige! Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!