Bianca Ingrossos intima bekännelse – om vilda sexet på soptippen

Bianca Ingrosso är känd för mycket numera – bland annat för att alltid bjuda på sig själv.

Den 25-åriga TV-personligheten räds inte för att uttrycka sina åsikter, prata sex eller bjuda sina följare på detaljen om kärleks- och familjeliv.

För en tid sedan höjde många på ögonbrynen när hon berättade om sitt ligg – vid en soptipp.

Hon är alltid i ropet, Bianca Ingrosso. På Instagram har 25-åringen över 1,1 miljoner följare, hon syns i flera TV-program och driver dessutom eget företag. Därtill är hon inte det minsta rädd för att ta ställning i känsliga ämnen och svarar gärna på frågor om det mesta.

Vill avdramatisera ämnet sex

För en tid sedan skrev vi om att Bianca berättade om sin favoritställning i sängen, men hon har också avslöjat en annan sexdetalj som skapat starka reaktioner på nätet. Det råder ingen som helst tvekan om att den unga entreprenören berör.

I podden ”Alice och Bianca” talar 25-åringen och Alice Stenlöf öppet om exempelvis sex då man vill avdramatisera ämnet. När duon gästades av sexexperterna Amanda Colldén och Anna Dahlbäck diskuterades det bland annat vilka ovanliga ställen som man pippat på.

Då visade det sig att Bianca hade haft sex på en väldigt oglamorös plats, vilket även Expressen skrivit om.

– Jag har legat på en brygga på en vind bakom en soptipp, avslöjar den färgstarka TV-personligheten.

Bild: Pexels

– Annars är jag inte så spontan, men jag och min pojkvän är bra på att pilla på varandra på offentliga platser, säger Bianca och berättar att hon blir extra kär så fort paret går på bio.

– Det är helt sjukt, säger stockholmaren med ett skratt.

Får både kärlek och hat

Hon har tidigare också basunerat ut de intima detaljerna om sitt vildaste sexdygn då det inte blir mindre än åtta samlag under 24 timmar.

– Jag kunde inte gå dagen efter. Nej, men alltså jag var så svullen.

Bianca får mycket kärlek och positiv respons på nätet, men bemöts också med en hel del hat. Sådant tar vi starkt avstånd ifrån och ber er därför att inte använda vårt kommentarsfält för att uttrycka elakheter.

Man kan tycka vad man vill om att Bianca är öppen med sådant här, men bryr man sig inte så är det ju faktiskt bara att låta det vara. Jag kan däremot tycka att hon är härlig som bjuder så på sig själv – och dessutom gör sitt för att avdramatisera ett ämne som sex.

Vad tycker du? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet, men se till att hålla god ton!