Brudgum bjuds på ”herrklubb” under svensexan – när strippan vänder sig om får han sitt livs chock

Att gifta sig är förknippat med en hel drös av traditioner. Man får inte se varandra i bröllopskläderna på bröllopsdagen. Det ska kastas ris, fångas buketter, bruden ska ha ”något gammalt, något nytt, något lånat, något blått, något fått”.

Även före bröllopet finns det traditioner, där möhippa och svensexa när några av dem.

En svensexa hålls enligt tradition av brudgummens närmaste killkompisar och brukar kunna bjuda på en hel del galna upptåg.

Men varken brudgum eller killkompisar hade räknat med det som hände under den här svensexan, skriver sajten Unilad.

Är det någon person man inte vill ha involverad i sin svensexa är det ens ex-fruar, det skulle orsaka en hel del spänd stämning att behöva förklara allt och utöver det så riskerar man ju att göra exet ganska ledsen över att man nu ska gifta om sig med någon ny.

Bjöd med honom på strippklubb

Dock var det exakt det som hände en otursam, blivande brudgum. Hans kompisar hade ställt till med en hejdundrande svensexa där det skålades och skrattades precis som det ska göras under ”sista kvällen med gänget.”

Brudgummens vänner hade även bokat in ett besök på en av stadens strippklubbar – men när de kom dit tog kvällen en något udda vändning.

Personerna på bilden har inget med artikeln att göra. Bildkälla: Shutterstock

Kunde inte tro sina ögon

Vännerna hade, för att göra kvällen än mer speciell, bokat in en privat dans för den blivande brudgummen. Men när dansösen kom ut för att uppträda kunde brudgummen inte tro sina ögon – framför honom stod nämligen hans ex-fru.

– Det var det sjukaste jag varit med om! Varken jag eller mina vänner hade någon aning om att hon börjat strippa. Det enda som skulle vara konstigare än det här är om jag skulle bli uttagen till Englands landslag för att spela VM i fotboll, säger brudgummen till Unilad.

Sa inte ett ord till brudgummen

Trots deras minst sagt komplicerade historia så utförde exfrun sin show – dock utan att säga ett enda ord till brudgummen.

– Det var jättejobbigt, jag trodde jag skulle skita på mig, säger brudgummen till Unilad.

Hans vänner tyckte dock att det lilla misstaget var desto roligare och hade svårt att hålla sig för skratt när den pinsamma missen uppdagades.

– De som känner henne sedan tidigare tyckte det var jätteroligt, och de andra tappade hakan när de fick reda på vem det var.

Tänk så tokigt det kan bli! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner får läsa detta – det kommer de garanterat tycka är roligt!