Carolina Gynnings intima svar – om akuta kåtslaget under coronakrisen

Vi påverkas alla av coronakrisen på ett eller annat sätt.

För entreprenören Carolina Gynning, 41, tog hennes vardag en jobbig vändning när pojkvännen Viktor Philipson smittades av viruset.

Då kunde ju inte paret ha sex på länge – något som gett kändisen ”kåtslag”.

– Det är som börsen, sexfrekvensen har rasat, säger hon.

Carolina Gynning har genom åren synts till i alla möjliga sammanhang.

Som konstnär, programledare, dokusåpadeltagare och entreprenör – för att bara nämna några. Sedan en tid tillbaka är 41-åringen tillsammans med åtta år yngre Viktor Philipson.

Corona har skapat sexuella problem

Pojkvännen drabbades dock nyligen av coronaviruset – något som fått en negativ effekt på parets intima relation. Det berättar den omtalade skåningen i podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”, vilket Expressen var först med att rapportera om.

– Det som var det värsta, det är ju att sexfrekvensen har gått ner med 100 procent, så klart. För jag menar vi ses ju inte. Det är som börsen, sexfrekvensen har rasat, säger hon.

View this post on Instagram

Redo för bus 😛

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Gynning beskriver sig själv som en ”sexoman” – och medger att parets torra relation nu lett till problem för henne.

– Vad fan ska jag göra nu?!

”Har fått kåtslag”

Den 41-åriga tidigare modellen berättar också att hon nyligen var på restaurang med en vän och att hon lyckades få allt på menyn att handla om sex.

– Det har gått för långt. Jag har fått kåtslag. Jag kan inte titta på en meny utan att snuska mig.

Carina Berg minns sedan tillbaka på när duon startade sin podcast. Det var i samband med att Gynning precis hade träffat sin nuvarande pojkvän – och att hon då var inne i en extremt ”kåt period”.

– Ja då ja, då var jag helt från vettet, medger Gynning.

Flyter nu på som vanligt igen

Sedan avsnittet spelades in har Viktor Philipson – tack och lov – dock tillfrisknat. Parets sexliv verkar dessutom vara tillbaka i gammalt gott slag.

”Han är pigg igen och allt flyter på som vanligt. Det går ingen nöd på mig längre”, skriver Gynning i ett SMS till Expressen.

Man måste ändå gilla att Carolina Gynning bjuder på sig själv på det här viset! Visst, lite knasigt är det kanske att främst tänka på sex under allt som händer med coronakrisen, men hon verkar ju inte kunna hjälpa det! Här dömer vi absolut ingen!

Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker, men tänk på att hålla god ton i kommentarsfältet.