Carolina Gynnings nakna gravidbild – visar upp nya kurvorna: ”Älskar vad som händer med kroppen”

Carolina Gynning är ständigt i ropet. Den 42-åriga skånskan har gjort dokusåpor, tv-serier, filmer, konst, smycken, musik – ja, det är helt enkelt en kvinna med många järn i elden.

Genom åren har Gynning samlat på sig en enorm följarskara som dagligen får ta del av hennes händelserika liv. Carolina har dessutom ingenting emot att bjuda på sig själv, och har alltid nära till skratt.

Carolina Gynning är nu gravid för tredje gången, något hon avslöjade på Instagram med några vackra gravidbilder. I tisdags lade Gynning upp en ny bild på sin gravidkropp – iklädd enbart en mössa.

Gynning har två barn sedan tidigare, men nu ska hon och pojkvännen Viktor Philipson, 34, alltså få ett eget barn.

Spritt, språngande naken

Carolina Gynning gillar sin gravidkropp, något hon visar upp för sina 369 000 följare på Instagram.

På bilden står Gynning i en bubbelpool spritt, språngande naken bortsett från en lurvig mössa.

”Naken i Tyrolen” kallar jag denna bild! Älskar att vara gravid och vad som händer med kroppen! Formerna som blir större åt alla håll och kanter. Måste säga att jag njuter ännu mer av det nu för tredje gången. Tänk att våra kroppar är så otroligt fantastiska! Love C” skriver den lyckliga mamman.

Hyllas av tusentals

Bilden har, på bara ett dygn, fått in över 37 000 gillamarkeringar och över 400 personer har gratulerat Gynning till de nya kurvorna.

Bland annat har bästa vännen Carina Berg och skådespelerskan Izabella Scorupco kommenterat med ett gäng grattis-hjärtan.

Vad tycker du om Carolina Gynning? Tyck gärna till i kommentarsfältet, men tänk på att hålla god ton!

Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får ta del av Carolina Gynnings senaste bekännelse!