”Den som skrattar förlorar” nominerat till stort humorpris – nu kan du hjälpa oss att vinna!

Ni är många som följer, kollar in, gillar och delar succéprogrammet Den som skrattar förlorar som produceras av Newsner.

Nu är humorshowen nominerad till ”Årets humorklipp” som delas ut på Barncancergalan och direktsänds av Kanal 5 den 30 september.

Det är ni tittare som utser vinnaren – och här kan ni rösta!

Den som skrattar förlorar är Sveriges största humorprogram på nätet och kan ses via både Facebook och Youtube. I showen sitter två, eller ibland fyra, personer mot varandra för att dra torra skämt och ordvitsar. Man ska då försöka hålla sig för skratt – något som deltagarna sällan lyckas med.

Miljontals svenskar följer de uppmärksammade klippen som fått över 70 miljoner visningar sedan hösten 2017 – och nu är Den som skrattar förlorar nominerat till ”Årets humorklipp” på ”Barncancergalan – det svenska humorpriset” som äger rum för femte året i rad.

– Det känns så klart jätteroligt. Underhållning är alltid svårt, men det här är ett kvitto på att vi gör något rätt, säger Christian Ström, publisher på Newsner.

Rösta fram segraren

Galan direktsänds av Kanal 5 den 30 september klockan 20.00.

Vem som vinner ”Årets humorklipp” avgörs genom en omröstning på Aftonbladets hemsida – och det är alltså ni tittare som nu har makten att bestämma vinnaren.

– Konkurrensen är stentuff, så vi behöver all hjälp vi kan få. Bara att vi är nominerade betyder mycket, men att vinna vore naturligtvis helt otroligt. Vi har väldigt trogna tittare som vi nu hoppas ska stötta oss, säger Niclas Norlindh, en av deltagarna i programmet.

Är du ett stort fan av Den som skrattar förlorar? Se då till att rösta fram oss till seger!

Det gör du här och genom att sedan skrolla längst ner på sidan.

Nedan kan du se avsnittet som är nominerat till ”Årets humorklipp”!

Vill du hjälpa Den som skrattar förlorar-gänget fram till det åtråvärda priset? Rösta då här, men glöm inte heller att dela vidare den här artikeln på Facebook!