Drömjobbet: Tjäna över 80 000 kr i månaden – på att äta pizza till frukost, lunch och middag

.

Många av oss trivs med våra jobb – men visst kan det alltid bli bättre!

Vi har tidigare skrivit om att man kunnat söka jobb som professionell sexleksakstestare, men det känns som något man kanske kunnat tröttna på i längden.

Men vad är lika härligt varenda gång det är dags? Svaret är givetvis pizza!

Det känns som något vi aldrig riktigt tröttnar på – och nu kan du tjäna över 80 000 kronor i månaden på att äta nygräddade degar hela dagen.

Det är företaget Ooni som i höstas påbörjade sin jakt på 10 deltidsanställda pizzaälskare för att testa recept och laga pizza i deras hemanpassade ugnar.

Bild: Wikipedia

Ugnarna är relativt smidiga och flyttbara – och kan inom en minut pumpa ut en nygräddad pizza med en diameter på mellan 33 och 40 centimeter, skriver Maxim.com.

Kan vara en amatör

De som belönas med det här drömjobbet ansvarar för att testa, utveckla och recensera olika recept. Man ska även kunna vara ett ansikte utåt för företaget – främst inom sociala medier. Givetvis tillagar man även sina egna pizzor, som man får äta så gott som obegränsat av.

Bild: Ooni

Oavsett om du är stjärnkock eller amatör, så kan du söka. Standardarvodet är satt till 300 dollar om dagen – motsvarade strax över 2 800 kronor. Väljer man att jobba hårt – 30 dagar i månaden – så kan man alltså landa på över 80 000 kronor i månadslön.

Kan nå över 9 000 kr per dag

Äter man pizza som en dåre går det alltså att dra in över 1 miljon kronor i årslön. Företaget är dessutom tydliga med att arvodet kan komma att höjas baserat på ens arbetsinsats.

– Vi inser att det kan ta lite tid att utveckla sin förmåga att skapa fantastiska pizzor, men vill ändå ge en passande lön till passionerade hemmakockar, säger en representant från Ooni till sajten Travel + Leisure.

Gör man riktigt, riktigt bra ifrån sig kan man faktiskt gå från 300 dollar till hela 1 000 dollar i dagslön!

Bild: Public Domain Pictures

Om det här låter som något för dig, så ska du skicka in en video på en minut där du på engelska förklarar varför du passar för den tjänsten samt berättar om dina pizzakunskaper. Det gör man till e-mailadressen [email protected].

Känner du någon som skulle passa utmärkt för den här tjänsten? Tagga då den personen, eller dela vidare den här jobbmöjligheten till dina pizzaälskande vänner!