Drömmen är sann: Här är lyxiga näsvärmaren – som räddar alla frusna i vinter

Trots att hösten varit väldigt varm så är vintern i antågande med minusgrader och riktigt burrväder.

Trots att man pälsar på sig bäst man kan så är det alltid en kroppsdel som lämnas utan skydd, den stackars näsan.

Den blir röd, svider och rinner under hela vinterhalvåret. Men nu finns en briljant lösning – näsvärmaren, skriver sajten Unilad.

Nu när vintern kommer närmare med stormsteg så gäller det att leta fram vantar, halsduk och mössa ur garderoben, där de legat sedan tidig vår.

Näsan alltid kall

Trots att vi bor i ett av världens nordligaste länder har vi missat att komma på ett plagg som värmer oss om näsan. Näsan är alltid exponerad för vinterkylan och resulterar ofta i en röd, svidande nos. Många upplever dessutom sämre blodflöde till näsan, vilket gör den extra kall.

För att undvika detta har ett företag nu tagit fram näsvärmare. En näsvärmare är precis vad det låter som.

Kan jämföras med en mössa

Näsvärmaren har en smart design. Den kommer med ett litet snöre som man trär över huvudet och bärs som en liten mössa över näsan, helt utan att skyla vare sig mun eller ögon.

Företaget bakom idén heter The Nose Wamer Company och näsvärmaren finns i flera olika designer. Visst ser det kanske lite lustigt ut men folk kommer i alla fall att lägga märke till dig.

För mig som alltid fryser känns det här som en briljant lösning! Tryck nu på dela-knappen så att dina frusna vänner också kan skaffa sig en näsvärmare i vinter!