Dyngkåta par har sex helt öppet i IKEA-varuhus – bland sängar, garderober och andra kunder

Att bege sig till Ikea kan vara kul och inspirerande – men även upphetsande?

Nja, det sistnämnda håller nog inte de flesta med om, men det finns faktiskt personer som passar på att få utlopp för sina lustar under ett besök på det välkända möbelvaruhuset.

Det vittnar nu en anställd om i en anonym intervju, skriver Yahoo Lifestyle.

Bild: Wikipedia

Dem kvinnliga anställda, som jobbat på olika Ikea-varuhus i åtta år, berättar att folk inte nöjer sig med att köpa värmeljus, sängkläder och möbler under sina besök på varuhuset. En del passar dessutom på att få utlopp för sina sexuella fantasier.

Fulla varuhus triggar snuskhumrar

Vi har tidigare skrivit om en kvinna som onanerade öppet bland alla kunder inne på Ikea, men hon är alltså inte ensam om att vilja snuska till det. Det ska bland annat vara inne på sängavdelningarna som många passar på.

– Flera sängar är täckta av täcken och filtar, så det är lätt att bygga en sängkoja, berättar den anställda, som förblir anonym, enligt Yahoo Lifestyle. En del har till och med haft sex inne i garderober, säger hon.

Bild: Wikipedia

Medan stora folkgrupper och stressad personal kan vara avtändande för somliga, så verkar det snarare trigga en del snuskhumrar.

Har sex i ”ta själv”-lagret

Även om den anställda inte själv kommit på några som har samlag inne på varuhuset, så menar hon att det är många av hennes kollegor som gjort det – till och med flera gånger.

– Par passar till och med på i de stora gångarna inne på ”ta själv”-lagret innan man går och betalar, men hatten av för de som har sex inne i garderober – det är ändå en prestation, säger den Ikea-anställda kvinnan.

Vi vet alla någon som älskar att åka och titta på möbler och inredning, men att det kunde leda till den här graden av sexuell upphetsning – det kunde jag faktiskt aldrig ana.

Känner du någon som också blir pilsk av att besöka Ikea? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner!