Smällkåt kvinna onanerade öppet i IKEA-varuhus – bland sängar, soffor och andra kunder

De flesta åker till Ikea för att handla möbler och inredning.

En del tar sig också dit för att äta mat – eller onanera. Ja, det sistnämnda gjorde nämligen en kund på ett av den svenska möbeljättens varuhus i Kina nyligen.

Polis larmades till platsen – och nu tar Ikea avstånd från händelsen.

Det är många som tycker om att åka till Ikea för att titta på, inspireras av eller handla möbler och inredning. Medan en hel del gör det med måttlig entusiasm så finns de som eldas igång betydligt mer under stunden på det välkända varuhuset.

Onanerade – mitt bland kunderna

För somliga är det till och med sexuellt upphetsande.

Bild: Pixabay

En kvinna togs nyligen på bar gärning i samband med att hon halvnaket onanerade öppet bland soffor och sängar på ett Ikea i Kina, skriver Daily Mail.

I ett klipp som spreds på sociala medier i landet kunde man se hur kunden tillfredsställde sig själv mitt bland andra shoppare. Videon togs sedan ner, men den udda nyheten var då redan ute.

Varuhusets personal agerade genom att kontakta polisen. Ikea har dessutom gått ut och via en talesperson tagit avstånd från den märkliga händelsen.

Ska inte få upprepas

Den svenska möbeljätten menade då också att man kommer se över att öka säkerheten inom kort. Allt för att undvika att något liknande inträffar igen.

Bild: Wikipedia

Det är dock inte första gången som vi rapporter om speciella nyheter som har med just Ikea att göra. Vi har tidigare skrivit om när möbelvaruhuset råkade visa porrfilm för sina kunder – och om Hjördis, 52, som tatuerade in företagets logga.

Vi känner alla någon som älskar att åka och titta på möbler och inredning, men att det kunde leda till den här graden av sexuell upphetsning – det kunde jag aldrig ana.

Känner du någon som också blir småpilsk av att besöka Ikea? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här knäppa nyheten till dina vänner!

Den första upplagan av t-shirts med skämt som borde förbjudas har snart sålt slut – se vad alla garvar åt här. (Annons från Den som skrattar förlorar).