Experten: Onani får dig att sova mycket bättre

Experten: Onani får dig att sova mycket bättre

Sömnlösa nätter kan vara något av det jobbigaste som finns. Man ligger där och snurrar runt bland lakanen och kan inte komma till ro. I synnerhet när är varmt så är det många som upplever det svårare att somna.

Nyligen rapporterade vi om att en hel del kvinnor sover för lite – på grund av sina män.

Nu kan dock en lösning vara funnen. Det är i alla fall en hälsoexpert på ett tyskt försäkringsbolag som menar att mer onani hjälper mot just sömnsvårigheter, skriver Unilad.

Kanske värt att testa?

Medan en del alltid sover som stockar, så är det också många människor som lider av svårigheter när det handlar om att komma till ro i sängen.

Bild: Flickr.

Det kan bli många nätter då man ligger där frustrerad – och hur man än försöker, så vill inte hjärnan koppla av.

”Onani hjälper dig att somna”

Det finns massvis av olika kurer för att komma tillrätta med det här problemet. Allt från olika drycker till träning och specifik kost, men tyvärr är det sällan som något kan anses vara ett riktigt säkert kort.

Nyligen så lade tyska försäkringsbolaget Barmer ut ett inlägg på Facebook i vilket man hävdade att onani ska hjälpa mot sömnlöshet.

Kanske värt att testa? En skön stund följt av att man eventuellt slocknar direkt – det kan ju knappast bli bättre.

En man som helt klart inte lider av sömnsvårigheter. Bild: Shutterstock.

Man har i alla fall knappast något att förlora på att försöka med det här knepet.

Onani hjälper dig att somna. Om du sedan ändå inte kan sova, använd bara din hand för att tillfredsställa dig själv igen, eller ta hjälp av en leksak. Sedan kommer sömnen av sig själv”, skriver företaget i inlägget som dessutom innehöll en bild på en vibrator.

Masturbation hilft beim Einschlafen. 😴 Wenn du mal wieder nicht schlafen kannst, dann leg einfach mal selbst Hand an oder hol dir ein Spielzeug dazu, dann kommt der Schlaf ganz von alleine.

Posted by BARMER on Thursday, July 25, 2019

Det lite oväntade rådet har blivit vida spritt – och många kunder verkade uppskatta rakheten kring ett ämne som i många fall anses lite tabu att prata om.

Så har du svårt för att sova i sommar? Testa att mysa lite med dig själv, så kanske lösningen kan vara funnen. Vilken otrolig grej det skulle vara!

Snälla, tryck nu på DELA för att sprida den här viktiga informationen!