Glenn Hyséns avslöjande – om urspårade kvällen med Jimmie Åkesson: ”Herrejävlar, vi var så…”

Glenn Hysén är känd som en av Sveriges absolut bästa fotbollsspelare genom alla tider. Den glade göteborgaren gjorde bland annat 69 matcher för det svenska landslaget och vann dessutom en engelsk ligatitel med storklubben Liverpool.

På senare år har Glenn inte direkt skytt rampljuset, utan har gått att skymta både här och där, bland annat i sin egen dokusåpa, Hyséns, där man får följa den goa gubben och hans eskapader.

Glenn hatar inte heller att njuta av en kall öl och snacka skit i goda vänners lag. När han gästade den otroligt populära podden Den som skrattar förlorar-podden så avslöjade han vilka andra, kända svenskar han helst skulle ta en öl med.

Glenn Hysén har flera gånger gästat humorprogrammet Den som skrattar förlorar, och nu senast var han med i den podcast som drivs av samma gäng.

”Jimmie Åkesson! Lars Ohly!”

I podcasten får Glenn frågan om vem eller vilka svenskar han helst tar en öl med.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Något som verkar vara ett favoritämne för Glenn, som mer än gärna berättar.

– Den jag skulle vilja sitta mer med – som en sidekick – och dricka bira med är Bert Karlsson. Jag skulle gärna sitta och ta en bira med honom. Eller med Jimmie Åkesson. Det är jävligt goa gubbar – underbara människor. Eller Lars Ohly – fy fan, vilken gubbe! Eller Björn Rosenström. Jag kan räkna upp hur många som helst, säger Glenn i podden.

Bildkälla: Wikipedia

”Vet fan inte vad de håller på med”

Att Jimmie Åkesson och Lars Ohly befinner sig på olika ändar av den politiska skalan är ingenting som Hysén funderar så mycket kring.

– Inte ett skit. Jag vet inte vilka de håller på. Eller ja, jag vet ju att Jimmie är åt SD och Lars Ohly är åt Vänsterpartiet, men det skiter jag fullständigt i. De får tycka precis fan vad de vill. Det är underbara människor att umgås med. Så jävla trevliga, utbrister Glenn och utvecklar.

– De är så jävla goa. De skickar ut sina budskap. Jag vet fan inte vad de håller på med. De är goa privat.

”Kunde ju inte prata, helt dyngraka”

Programledarna blir då nyfikna och frågar om Glenn någonsin varit full tillsammans med Jimmie Åkesson någon gång.

– Jajamän! Ja, ja, ja – herrejävlar! Vi var dyngraka för … vad kan det vara? Inte nyligen, men tre månader sedan, någonting. Fan, vi kunde ju inte prata. Han är som en vanlig jävla människa. Han kan bli dyngrak, jag kan bli dyngrak. Bert Karlsson är dyngrak då och då. Vad fan, det är väl inget att skämmas över?!

Här kan du lyssna på hela avsnittet!

Vilken go gubbe han är ändå, Glenn! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!

Och du, glöm inte att lyssna på Den som skrattar förlorar–podden!