Gym vägrar låta mannen säga upp dyrt medlemskap – men geniala kontringen liknar inget de tidigare sett

Att teckna ett abonnemang eller medlemskap är alltid smidigt och går snabbt. Men att säga upp ett abonnemang är desto svårare.

Vi har alla varit där. Det är bindningstider, slutfakturor, extraavgifter och gud vet vad innan man äntligen är fri.

Men är man kreativ kan man lösa det mesta. En man i USA försökte säga upp sitt medlemskap på gymmet då han skulle flytta.

Men det giriga gymmet lät honom inte säga upp medlemskapet över telefon – så han skrev ett personligt brev till gymmet som nu hyllas av tusentals på nätet, skriver The Mirror.

Vi är många som tecknat ett medlemskap på gymmet, bara för att avsluta det kort därefter. Anledningarna till detta kan vara många. Kanske hinner man inte, kanske hittar man ett bättre gym eller så har man helt enkelt inte lust att betala för att träna utan nöjer sig med en härlig promenad ute i naturen.

Fick inte avsluta medlemskapet

I teorin borde det vara lika enkelt att avsluta ett medlemskap som det är att teckna upp sig på det, men så är det självklart inte.

När en amerikansk man skulle flytta ville han, naturligt nog, även byta gym. Men det gick inte för sig, fick mannen veta när han ringde till gymmet.

Ville han säga upp medlemskapet så var han tvungen att göra det per post. Då fick han en idé.

Skrev ett göra slut-brev

I ett långt, personligt brev skrev mannen ett brev där han ”gör slut” med gymmet.

Bildkälla: Reddit

I brevet står det bland annat:

”Det är med djup sorg jag skriver detta, men jag måste vara ärlig med mina avsikter. Vissa livshändelser har satt mig i en situation där jag tvingats fatta det här beslutet. Jag vill avsluta vår relation.

Jag vet att jag varit frånvarande, men jag har förändrat. Jag har andra behov nu för tiden och, ärligt talat, så har inte du förändrats alls. Det smärtar mig att vi en gång var ett, men att vi nu är på olika platser i livet. 

Tusentals hyllningar

Mannen publicerade brevet på nätet och han har redan hyllats av tusentals läsare som skrattar åt hans fyndiga brev till gymmet. Det är också många som känner igen i mannens problem med att slippa undan jobbiga gym.

Vilken underbar kontring mot girigbukarna på gymmet! Tryck nu på dela-knappen för att hylla den fyndige mannen!