Hannah, 22, köper sexig klänning på nätet – då går det inte alls som hon tänkt sig

Att handla kläder online är alltid lite av en chansning.

Själv föredrar jag att shoppa i affärer, så man kan prova, känna efter och verkligen få en känsla för plagget innan man slår till.

Att beställa hem något utan att ha fått testa det kan leda till katastrof. Så blev det helt klart för 22-åriga Hannah.

Vi har tidigare listat personer som garanterat ångrar att de beställde kläder från Kina, men en som kände sig ganska säker på sina val från sajten Pretty Little Thing var 22-åriga Hannah Goulding från London.

Hon hittade en snygg, lite ovanlig och sexig klänning som kändes helträtt, skriver sajten The Mirror. Därför köpte blondinen två stycken i samma storlek – fast i olika färger. Om den ena passar så lär ju den andra också göra det, resonerade Hannah.

Det skulle dock landa i katastrof.

Fick inte in huvudet i klänningen

En av klänningarna satt bra, men inte den andra – sjukt nog. 22-åringen tog en bild på när hon inte ens fick in sitt huvud igenom halspartiet och lade ut den på sociala medier.

”Jag känner mig lite diskriminerad, för att vara ärlig. Jag beställde i två olika färger, men i samma storlek – och mitt huvud får plats i den ena. Det är inte ens speciellt stort”, skrev Hannah på Twitter.

Pretty Little Thing svarade att de förstod hennes irritation, insåg därmed sin pinsamma miss – och betonade att man naturligtvis ville göra rätt för sig. Antingen genom att skicka en ny klänning eller genom att betala tillbaka pengarna.

Bilden får tusentals att skratta

Den unga bloggerskan verkade dock ta det hela med lite av en klackspark – och poängterade att hon ofta är jättenöjd med plaggen från den hemsidan.

Bilden på när hon kämpar för att få in huvudet i den lilla klänningen har dessutom bjudit en stor mängd av hennes följare på härliga skratt.

Bild: Twitter/@goulding_hannah

Man måste faktiskt våga bjuda på sig själv – speciellt nu, i tuffa tider. Därför tycker jag att Hannah förtjänar att hyllas! Dessutom verkade ju allting bli bra till slut!

Tryck nu på dela-knappen om du vill bjuda dina bekanta på ett skratt eller två i dag!