Här är stjärnkrogen där gästerna betalar 300 kronor – för att äta luft

Att unna sig och gå ut och äta på restaurang emellanåt kan vara supermysigt. Tända ljus, god mat, dryck och sällskap kan verklien ljusa upp en mörk höstkväll.

Även om det är ganska kostsamt att äta uta så vet man att man nästan alltid får valuta för pengarna.

Men på lyxrestaurangen Feva i italienska Castelfranco Veneto serveras gästerna luft – till en summa av nästan 300 kronor.

Det skriver sajten 9gag.

Det kanske låter som ett skämt men faktum är att man nu kan äta luft – och det kostar skjortan.

Bildkälla: Youtube

Friterad italiensk luft

Det är på den lyxiga, italienska restaurangen Feva som den prisbelönte kocken Nicola Dinato tagit fram det unika men enkla receptet friterad luft.

Nicola använder sig av tapiokamjöl som kommer från maniok-busken, som sedan kapslar in luften.

Bildkälla: Youtube

Nästan 300 kronor

För denna ovanliga, men oerhört exklusiva, rätt får gäster betala 30 dollar, vilket motsvarar ungefär 270 svenska kronor.

Dock serverar man mer än bara luft på restaurangen Feva, de har nämligen belönats med en stjärna i den exklusiva krogguiden Guide Michelin, som betygsätter världens bästa restauranger.

Stjärnan bakom den exklusiva rätten. Bildkälla: Youtube

Så om du vill unna dig något riktigt lyxigt men samtidigt nyttigt kan det vara värt ett besök på Feva! Tryck nu på dela-knappen så att dina matälskande vänner får de här underbara nyheterna!