Hemliga rapporten blottar nu Hitlers mest intima hemligheter – som ingen någonsin skulle få veta

Adolf Hitler är en av de mest fruktade tyrannerna i mänsklighetens historia. Han var som det tyska nazistpartiets ledare ansvarig för ett tiotal miljoner dödsfall – och spärrade in judar i sina vidriga koncentrationsläger.

Än i dag, 75 år efter slutet, ser vi givetvis tillbaka på Hitlers hemska diktatorskap med sorg och förakt.

Frågan är dock vad som kunde göra en blyg pojke från Österrike till ett sådant monster.

År 1943 – två år innan Hitlers död – fick Harvard-professorn Henry Murray uppdraget av USA:s säkerhetstjänst att kartlägga nazistledarens personlighet, skriver The Mirror.

Fick en störd syn på sexualitet

Det landade i en rapport på 229 sidor som avslöjade häpnadsväckande detaljer – och betydligt mer än den vidrige tyrannen nog hade önskat.

Bild: Wikimedia Commons

Diktatorn ska ha avskytt sin pappa, men däremot avgudat sin mor. Efter att han en gång kom på föräldrarna under en sexakt ska de känslorna ha blivit ännu starkare. Det ska dessutom, längre fram, ha lett till en störd syn på sexualitet, trodde Henry Murray.

Nazistledaren utvecklade en mycket negativ självbild genom sina bisarra sexfantasier och fysiska tillkortakommanden. Hitler beskrivs i rapporten som ett ”vrak” och han ska också ha varit inkapabel att upprätthålla normala mänskliga relationer, enligt flera vittnen i rapporten.

Han blev upprepade gånger nekad av den österrikiska armén och skolvägrade under en längre tid då han upplevde de andra eleverna avsevärt smartare.

Hade minipenis – och ville bli slagen

Senare växte det fram en fascination för styrkedemonstration, hänsynslös dominans, fysisk överlägsenhet och militärisk erövring. Den blivande diktatorn älskade också att förnedra andra – i synnerhet kvinnor, skriver The Mirror.

Bild: Wikimedia Commons

Enligt rapporten hade Hitler också en ”minimal penis” – och udda fetischer i sängkammaren. Han ska ha gått igång på att kvinnor avskydde honom och älskade bland annat att bli slagen och sparkad i samband med sex.

Inte ens den egna släkten kom undan Hitlers perversioner – och enligt Henry Murray så hade han samlag med sin ena systerdotter. Professorn menar också att nazistledarens gav sig på just judar för att han ansåg dem vara ett lätt byte, skriver tidningen.

De här intima hemligheterna ville Hitler garanterat inte att allmänheten skulle få veta.

Hitler var en fruktansvärd man och ledare – det vet alla. De här detaljerna kände jag dock inte till sedan innan och ville därför dela dem med er. Tryck nu på dela-knappen så att fler blir varse diktatorns mörka personlighet!