Hjorten smyger in i butik och tittar runt – återvänder 30 minuter senare med gullig överraskning

Det hör inte till vanligheterna att man får se djur som vanligtvis lever i det fria nära människor eller inne i städer.

Men precis som vi människor är djur nyfikna varelser och ibland tar nyfikenheten överhanden och då dyker de upp där vi minst anar det.

Det fick Lori Jones, ett amerikanskt butiksbiträde, uppleva när hon fick besök av en shoppingsugen hjort som ledigt kilade in i butiken för att kolla in varorna.

Lori lockade sedan iväg hjorten med lite mat – men hjorten återvände bara 30 minuter senare med en överraskning.

Hjortar är oerhört fina djur men dessvärre ser man dem inte så ofta då de oftast håller sig i skogen. De är dessutom väldigt diskreta djur vilket gör att man inte alltid uppfattar dem när de knatar runt.

Spanade in solglasögonen

Därför kunde butiksbiträdet Lori Jones knappt tro sina ögon när en hjort knatade in i hennes butik i norra Colorado i USA, skriver Boredpanda. Butiken var vid tillfället helt tom och den nyfikna hjorthonan, även kallad hind, kilade nyfiket runt i butiken.

Bildkälla: The Dodo

Hjorten kände sig välkommen direkt i butiken.

Bildkälla: The Dodo

– Det var jätteroligt. Hon kollade främst in solglasögonen och chipsen, berättar Lori Jones för sajten The Dodo, enligt Boredpanda.

Bildkälla: The Dodo

Lockade iväg med mat

Men säg den lycka som varar. Lori var till slut tvungen att locka ut den oväntade gästen med lite mat. Hon vinkade farväl till hjorten, helt utan en tanke på att de någonsin skulle ses fler gånger.

Men bara 30 minuter senare dök den nyfikna hjorthonan upp igen – och den här gången var hon inte ensam.

Bildkälla: The Dodo

Med sig hade hon sina ungar. Hinden verkar ha haft bra pli på dem, för de stannade utanför affären.

”Kan vi också komma in?”

– De stod och tittade in i dörröppningen med en blick som sa ”Kan vi också komma in”, men jag fick säga nej. Det var otroligt kul, berättar Lori Jones.

Hjorthonan kom dock in i butiken igen, sugen på mer mat. Lori utfordrade hela familjen och skickade iväg dem igen.

Vilken underbar händelse, tänk att få så fint besök! Tryck nu på dela-knappen så att fler får se den söta hjortfamiljen!