Köpcenter julpyntar med söta isbjörnar – men snuskiga detaljen får varenda kund att rodna

December är nära förestående och nu börjar man se julpynt dyka upp i skyltfönster lite varstans.

När det brittiska köpcentret Tynwald Mills skulle julpynta valde man att ställa fram en familj söta tyg-isbjörnar.

Dock tänkte man nog inte till riktigt ordentligt när man ställde upp familjen med isbjörnar, något som fick köpcentrets besökare att rodna.

Det skriver brittiska The Mirror.

Besökarna på köpcentret Tynwald Mills på den brittiska ön Isle of Man rodnade när de fick syn på centrets julpynt – två av isbjörnarna såg nämligen ut att ha det lite väl mysigt med varandra.

Uppställda i ”doggy style”

De lurviga gosedjuren skapade ingen direkt julstämning utan orsakade mer fniss och sänkta blickar. Den ena isbjörnen stod nämligen uppställd bakom den andra som stod på alla fyra, en sexställning som brukar kallas ”doggy style”.

Bildkälla: MrsManxTiger/Twitter

– Jag tyckte det var roligt men förstår att det kan väcka anstöt, säger en av besökarna till The Mirror.

”De har sex – det syns klart och tydligt”

Andra besökare var mer roade av isbjörnsfamiljen.

– Det här är det bästa julpynt jag sett. De har uppenbarligen sex med varandra, det syns klart och tydligt, säger en besökare till The Mirror.

Flera av besökarna var snabbt framme med sina telefoner för att föreviga polardjurens offentliga parningsritual.

Bildkälla: MrsManxTiger/Twitter

Köpcentret bett om ursäkt

Efter att bilderna fått enorm spridning på internet bestämde sig köpcentret för att gå ut med en ursäkt på sin Facebooksida.

”Vi vill rikta ett stort tack till de kunder som blev lite väl ”ivriga” på julen och arrangerade om våra isbjörnar som vi ställt upp. Vi lovar på heder och samvete att vi inte ställde upp dem på det viset. Vi ber om ursäkt om någon tagit illa upp!” skriver de på sin Facebook.

Jag skrattade högt åt det här harmlösa ”skämtet” från någon av besökarna. Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se den här roliga isbjörnsfamiljen!