Lotto-miljonären Jane, 24, berättar om kaotiska livsresan – för att hitta en stabil livspartner

Redan som 17-åring blev den skotska kvinnan Jane Park yngst i brittisk historia att vinna över en miljon pund. Totalt drog hon nästan tolv miljoner kronor via ett lotteri.

Med sin rikedom insåg Jane snabbt att det blev komplicerat att träffa en pojkvän som skulle uppskatta henne främst som person – och inte bara för storleken på hennes plånbok.

Som lösning utlyste 23-åringen en ”belöning” på cirka 700 000 kr för att hitta den perfekte mannen.

Det var på lotteriet EuroMillions som Jane vann 11 800 000 kr – blott 17 år gammal.

Ny rumpa och större bröst

Det enorma tillskottet förändrade hennes liv i grunden. Några av de första valen hon gjorde med sin rikedom var att säga upp sig från sitt administrationsjobb, flytta hemifrån, köpa en stor mängd lyxplagg, flera bilar och hon gjorde dessutom en rad skönhetsingrepp.

https://www.instagram.com/p/B–XhGpAm0N/

Snart kunde Jane stoltsera med nyopererad rumpa, större bröst, blekta tänder och fylligare läppar till en kostnad av cirka 50 000 kr.

https://www.instagram.com/p/B5_OzEJAzcp/

Trots att den unga brittiskan kunde köpa nästan vad hon ville insåg hon snart att det var något som saknades i livet – mänsklig närhet. Hon längtade efter en mysig pojkvän.

– Jag har massor av saker, men i övrigt är mitt liv ganska tomt. Jag trodde att pengarna skulle göra mitt liv tio gånger bättre, men så är det inte, berättade Jane för sajten 9gag.

Erbjöd belöning på 700 000 kr

Efter en rad kraschade relationer kunde Jane konstatera att de flesta männen främst var intresserade av hennes plånbok – och inte henne som person.

https://www.instagram.com/p/Btyv-Q_FoG3/

Därför valde miljonären att skapa en hemsida där potentiella pojkvänner kunde ansöka om att få bli Janes partner. För den utvalde väntade inte bara en glad och yppig flickvän, utan även en belöning på över 700 000 kr.

– Lojalitet är viktigast av allt – pengarna är en struntsak i sammanhanget, sa hon då.

https://www.instagram.com/p/BoUjGFDHSuP/

Det hela gick dock inte som förväntat. Enligt Daily Mail innebar försöket bara ännu mer problem. På senare tid har den nu 24-årige sociala medier-stjärnan klagat även att ”män är konstiga” – och Jane har dessutom förbjudits att använda dejting-appen Tinder.

Skämtar om ”torra” sexlivet

Det har också ryktats om att hon börjat sälja nakenbilder via sajten OnlyFans, vilket fått många att undra hur det egentligen står till med ekonomin. Det har brittiskan dock inte varit speciellt öppen med. Något hon däremot gladligen berättar om är sitt ”torra” sexliv.

https://www.instagram.com/p/BS6wvxgDBLq/

Nyligen delade hon nämligen en bild på sociala medier i vilken det stod: ”Dag 362 utan sex. Jag gick ut och sprang i flip-flops bara för att få minnas hur det låter”.

Givetvis hoppas vi att Jane till slut ska hitta sin efterlängtade partner – och att hon får gå en ljus framtid till mötes. Hennes livsval väcker visserligen starka reaktioner, men jag ser ingen anledning till att man för den sakens skull ska vara taskig mot henne.

Kärleken är viktigare än pengar – för oss alla! Håller du med? Tryck då på dela-knappen!