Magdalena Graafs klockrena svar – efter hennes läckta sexfilm

Magdalena Graafs helgmys tog en oväntad vändning.

Plötsligt märkte 48-åringen att någon hackat flera av hennes privata konton online – och lagt upp ett mycket privat sexklipp på hennes Instagram.

Hon kunde snart dock få bort inlägget – och tar nu händelsen med ro.

– Solen skiner och ingen har dött, skriver hon i ett SMS till Aftonbladet.

Magdalena Graaf, känd som modell och författare, skulle få en omskakande helg. Det var mitt under Let’s Dance som hon plötsligt märkte att någon hackat flera av hennes konton online. Resultatet? Ett privat sexklipp hade publicerats på 48-åringens Instagram.

Läckte ut privat sexvideo

I videon, som hann ligga upp i tio minuter, kunde man tydligt sex de inblandade samt vad det var som försiggick. När Graaf blev uppmärksammad på händelsen kunde hon dock gå in och radera det intima klippet.

Bild: Wikimedia Commons

”Någon klurig liten rackare har hackat mitt instagram och cloud. Trist litet prank för alla inblandade. SORRY FÖR att ni satte kvällskaffet i fel strupe”, skrev hon dagen efter till sina många följare, varav ett hundratal tros ha sett klippet.

Bild: Skärmdump/Snapchat

”Ingen har dött…”

Graaf verkar glädjande nog ta den uppmärksammade händelsen med ro.

– Ja, det var ett jäkla missöde. Trist. Jag mår bra. Har bytt alla mina lösen. Solen skiner och ingen har dött, skriver hon i ett SMS till Aftonbladet.

– Att ha ångest över något man inte kan påverka – det är som att dränka en fisk, menar 48-åringen.

Tråkigt att det händer sådant här, så klart – men jag tycker att Magdalena tar det hela på ett helt underbart sätt! Solen skiner, ingen har dött – och det blir som att dränka en fisk! Det är bara att applådera hennes inställning, tryck nu på dela-knappen om du håller med!