Måns Zelmerlöws intima bekännelse – efter fräcka sexfrågorna

Det är något visst med kändisar och deras privatliv.

Det är svårt att förklara varför, men det är lite spännande att få veta vad som försiggår utanför strålkastarljuset och i deras mer undanskymda och intima miljöer.

Frågar om kärlek, pengar och sex är kanske sådant som gemene man vill veta mest om kring berömda personligheter.

En populär svensk sådan är Måns Zelmerlöw – och för en tid sedan avslöjade han vilket som är hans favoritposition i sängen.

Det var när Sanne Andersson och Sharareh Hosseini på Valpine TV ställde ett gäng svenska artister mot väggen som det kom fram en hel del snaskiga detaljer – främst om sex. Man vill kanske inte erkänna det, men många tycker det är intressant och roligt att veta kändisars tankar om sådant här.

”Det är väl skönast så”

Vi har bland annat tidigare skrivit om när Bianca Ingrosso avslöjade sin favoritställning i sängen, men just den här gången var det upp till den förre Eurovision-stjärnan Måns Zelmerlöw att svara på samma fråga, vilket även Expressen skrivit om.

– Doggy, sa han. Jag vet inte. Det är väl skönast så.

Danny Saucedo fick frågan om han någonsin använt en sexleksak.

– En kukring, svarade artisten, även om det inte verkade ha varit någon hit.

– Sexleksaker behövs inte. Inte om man vet vad man gör, menade han.

Bjuder på sig själva

Dessutom fick Samir Badran, dokusåpadeltagare och artist, berätta om vilken som är den bästa anledningen till att ha sex med honom.

– Jag vet inte, jag har ganska stor, löd svaret.

Bild: Wikipedia

Man kan tycka vad man vill om att kändisar är öppna om sådant här, men bevisligen finns det ett stort intresse hos svenskarna för att få svar på den här typen av frågor. Jag kan till och med se det som ganska härligt att man inte gör sex till en sådan stor grej, utan i stället ser till att bjuda på sig själv.

Vad tycker du? Ge oss din åsikt i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln! Det kommer garanterat flera av dina vänner uppskatta – även om de kanske inte vågar erkänna det!